2:00
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Lasagne 'la padlizsán
2014. szeptember 11. 20:52
Lendvai Lilla receptje
Hozzávalók:
padlizsán
só
bors
padlizsán
só
bors
vaj
olaj
capribogyó
olaj
capribogyó
bazsalikom
pármai sonka
rozmaring
pármai sonka
rozmaring
oregano
ricotta
ricotta
Elkészítés:
A padlizsánokat vékony hosszú csíkokra vágom, lesózom. Hagyom kiizzadni és utána pedig egy papírral leitatom. 3 féle „tölteléket” készítek: chorizo, capribogyó, bazsalikom, friss apróparadicsom, a másik pármai sonka és aszalt paradicsom, a harmadig pedig egy ricottás zöldfűszeres krém (rozmaringgal és oregánóval). Rétegezem a padlizsán közé, tetején hagyom megsülni a ricottát.
A padlizsánokat vékony hosszú csíkokra vágom, lesózom. Hagyom kiizzadni és utána pedig egy papírral leitatom. 3 féle „tölteléket” készítek: chorizo, capribogyó, bazsalikom, friss apróparadicsom, a másik pármai sonka és aszalt paradicsom, a harmadig pedig egy ricottás zöldfűszeres krém (rozmaringgal és oregánóval). Rétegezem a padlizsán közé, tetején hagyom megsülni a ricottát.
Körülbelül 20 percig 180 fokon.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem