A Konyhafőnök

Kármán Krisztián receptje

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 10. 17:05

Hozzávalók:
kacsa
oliva
fokhagyma
méz
gyömbér
szójaszósz

bors
répa
zöldbab
borsó
kókusztej
curry

Elkészítés:

A kacsamellet megpirítom mindkét oldalán, és egy fokhagyma – méz – gyömbér – szójaszósz – só - bors kombóval felöntöm, amit így egyben egy serpenyőben 220 C -re melegített sütőben roséra sütök. Répát, zöldbabot, hüvelyes borsót (nem tudom még mit tettem bele) kissé blansírozok, majd kevés fokhagymán megpirítok, amit kókusztejjel öntök fel, sóval borssal, kevés thai curryvel ízesítem és ezeket egyberottyantom, de figyelek rá hogy roppanósak maradjanak a zöldségek...
A kacsamellet felszeletelem, és így tálalom, a zöldségekkel együtt....

 

Címlapról ajánljuk