2:00
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Kacsamell szeletek tepsis burgonyával, mangós barack mártással
2014. szeptember 10. 17:32
Cseke Zsófia receptje
Hozzávalók:
kacsmell
burgonya
só
kacsmell
burgonya
só
bors
olaj
vaj
olaj
vaj
mangó
barack
gyömbér
barack
gyömbér
citrom
narancs
rozmaring
narancs
rozmaring
csillagánizs
libazsír
mustár
libazsír
mustár
Elkészítés:
A húst mosom, sóval és borssal fűszereztem, és olivával megmaszíroztam, csontot eltávolítottam, krumplit megmosom, szeletelem, hámozás nélkül félig megfőzöm, lekvárt készítek közepes lángon, hozzáadom a szeletelt mangót és a barackot, gyömbért reszelek hozzá és összerottyantom, majd citromot és narancsot teszek bele. A húst bőrével lefelé megpirítottam először, majd minden oldalával így teszek, ezután rozmaringgal és csillagánizzsal fűszerezem, libazsírban pirítottam, majd sütőbe raktam sülni. A krumplit átkentem egy mustáros – sós- borsos- citromleves keverékkel és a sütőbe rakom, ha elkészült tálalom!
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem