2:00
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Citromos lime-os kacsapecsenye rebarbarás paprika, gyilkos céklával
2014. szeptember 10. 17:39
Nuray Attila receptje
Hozzávalók:
citrom
gyömbér
worchester szósz
citrom
gyömbér
worchester szósz
kacsamell
cékla
paprika
cékla
paprika
cukor
fahéj
citrom
fahéj
citrom
körte
rebarbara
rebarbara
Elkészítés:
A citromot gyömbért és worchester szószt mozsárban összezúzok, a kacsát a bőre alatt bekenem vele majd kérgesítés után sütőbe teszem. A 200 fokos sütőben a céklát 40 percig sütöttem (annak reményében, hogy megpuhul). A 3 színű paprikát kockákra vágtam majd cukorral fahéjjal és citromlével lekvárt kezdtem készíteni belőlük, a végén a körtét is a lekvárba raktam.
A citromot gyömbért és worchester szószt mozsárban összezúzok, a kacsát a bőre alatt bekenem vele majd kérgesítés után sütőbe teszem. A 200 fokos sütőben a céklát 40 percig sütöttem (annak reményében, hogy megpuhul). A 3 színű paprikát kockákra vágtam majd cukorral fahéjjal és citromlével lekvárt kezdtem készíteni belőlük, a végén a körtét is a lekvárba raktam.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem