A Konyhafőnök

Csirkemell karalábépürével és sült burgonyával

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 9. 16:40

Dános Tamás receptje

Hozzávalók:
csirkemell
karalábé
burgonya
rozmaring
kakukkfű
olaj
vaj
hagyma
szerecsendió
fehér bors


Elkészítés:
A csirkemellet (bőr nélkül) kakukkfűvel, rozmaringgal lepirítottam serpenyőben, majd negyed órára sütőbe tettem, vajjal locsolgattam. Dinsztelt hagymán átforgattam a kockára vágott karalábét, szerecsendióval és fehér borssal ízesítettem, majd miután megfőtt lepürésítettem, és passzíroztam majd vajat adtam hozzá. A burgonyát közepes vastagságú reszelőn lereszeltem, majd átmostam, olajban kisütöttem, majd sóztam.

 

Címlapról ajánljuk