0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Csirkemell karalábépürével és sült burgonyával
2014. szeptember 9. 16:40
Dános Tamás receptje
Hozzávalók:
csirkemell
karalábé
burgonya
csirkemell
karalábé
burgonya
rozmaring
kakukkfű
olaj
kakukkfű
olaj
vaj
hagyma
szerecsendió
hagyma
szerecsendió
fehér bors
só
só
Elkészítés:
A csirkemellet (bőr nélkül) kakukkfűvel, rozmaringgal lepirítottam serpenyőben, majd negyed órára sütőbe tettem, vajjal locsolgattam. Dinsztelt hagymán átforgattam a kockára vágott karalábét, szerecsendióval és fehér borssal ízesítettem, majd miután megfőtt lepürésítettem, és passzíroztam majd vajat adtam hozzá. A burgonyát közepes vastagságú reszelőn lereszeltem, majd átmostam, olajban kisütöttem, majd sóztam.
A csirkemellet (bőr nélkül) kakukkfűvel, rozmaringgal lepirítottam serpenyőben, majd negyed órára sütőbe tettem, vajjal locsolgattam. Dinsztelt hagymán átforgattam a kockára vágott karalábét, szerecsendióval és fehér borssal ízesítettem, majd miután megfőtt lepürésítettem, és passzíroztam majd vajat adtam hozzá. A burgonyát közepes vastagságú reszelőn lereszeltem, majd átmostam, olajban kisütöttem, majd sóztam.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem