0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Kármán Krisztián családi recepje
2014. szeptember 8. 0:19
Hozzávalók:
paradicsom,
tojás,
liszt,
paradicsom,
tojás,
liszt,
olaj,
hagyma,
cukor,
hagyma,
cukor,
só,
marhahús,
szárított paradicsom,
marhahús,
szárított paradicsom,
balzsamecet,
oregano,
bazsalikom,
oregano,
bazsalikom,
rozmaring,
kakukkfű,
lilahagyma,
kakukkfű,
lilahagyma,
paradicsomkonzerv,
parmezán,
szardella,
méz,
olivaolaj,
lilahagyma,
metélőhagyma,
száraz fehérbor,
erdei gombamix,
főzőtejszín,
étkezési keményítő,
koktélparadicsom
Elkészítés:
8 tojásos alaptésztát készítek, majd pihentetem. Marharagut készítek fokhagymából hagymából és darált marhahúsból, amit fűszerezek rozmaringgal, kakukkfűvel, sóval- borssal és sok - sok parmezánt reszelek rá és ezt is pihentetem.
Paradicsomszósz:
Hagymát fokhagymát pirítok olivaolajon és rádobom. A friss zöldfűszereket (bazsalikom, oregano, rozmaring,kakukkfű) majd a hámozott paradicsomot, és a színes paradicsomokat, és az apróra vágott szárított paradicsomot. Sózom, borsozom és készre főzöm, míg össze nem sűrűsödik. A marharaguból kis gombócokat halmozok és a tésztanyújtógépben kinyújtott tésztalapokra, majd ezeket lefedem és formázom őket ravioli formára, lobogó vízben kifőzöm. Tálaláskor a tetejére halmozom a paradicsomszószt és a barnacukorból és balzsamecettel karamellizált hagymát, parmezánt reszelek a tetejére, majd tálalom.
parmezán,
szardella,
méz,
olivaolaj,
lilahagyma,
metélőhagyma,
száraz fehérbor,
erdei gombamix,
főzőtejszín,
étkezési keményítő,
koktélparadicsom
Elkészítés:
8 tojásos alaptésztát készítek, majd pihentetem. Marharagut készítek fokhagymából hagymából és darált marhahúsból, amit fűszerezek rozmaringgal, kakukkfűvel, sóval- borssal és sok - sok parmezánt reszelek rá és ezt is pihentetem.
Paradicsomszósz:
Hagymát fokhagymát pirítok olivaolajon és rádobom. A friss zöldfűszereket (bazsalikom, oregano, rozmaring,kakukkfű) majd a hámozott paradicsomot, és a színes paradicsomokat, és az apróra vágott szárított paradicsomot. Sózom, borsozom és készre főzöm, míg össze nem sűrűsödik. A marharaguból kis gombócokat halmozok és a tésztanyújtógépben kinyújtott tésztalapokra, majd ezeket lefedem és formázom őket ravioli formára, lobogó vízben kifőzöm. Tálaláskor a tetejére halmozom a paradicsomszószt és a barnacukorból és balzsamecettel karamellizált hagymát, parmezánt reszelek a tetejére, majd tálalom.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem