A Konyhafőnök

​Dános Tamás családi receptje

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 8. 0:26

Hozzávalók:
30dkg csemege cserkeszkolbász
1kg saláta burgonya
1 nagy fej hagyma
1 nagy doboz 20% tejföl
2 csomag szárított majoranna
liszt
olaj
víz


Díszítéshez:
Sakura mix (legalább 2-3 színű)
kis tégely fekete kaviár
baguette vagy grissini

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk, rádobjuk a karikára vágott kolbászt, kicsit kipirítjuk a zsírját. Felkockázzuk a krumplit, beleforgatjuk a hagymás kolbászos keverékbe, megszórjuk gazdagon majoránnával, szárítottat használt nagyapám mindig, de frissből is elkészíthető. Majd felöntjük vízzel, sózzuk, puhára főzzük  a burgonyát, behabarjuk, utána ízesítünk.

Címlapról ajánljuk