0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Dános Tamás családi receptje
2014. szeptember 8. 0:26
Hozzávalók:
30dkg csemege cserkeszkolbász
1kg saláta burgonya
1 nagy fej hagyma
30dkg csemege cserkeszkolbász
1kg saláta burgonya
1 nagy fej hagyma
1 nagy doboz 20% tejföl
2 csomag szárított majoranna
liszt
2 csomag szárított majoranna
liszt
olaj
víz
só
víz
só
Díszítéshez:
Sakura mix (legalább 2-3 színű)
kis tégely fekete kaviár
baguette vagy grissini
kis tégely fekete kaviár
baguette vagy grissini
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk, rádobjuk a karikára vágott kolbászt, kicsit kipirítjuk a zsírját. Felkockázzuk a krumplit, beleforgatjuk a hagymás kolbászos keverékbe, megszórjuk gazdagon majoránnával, szárítottat használt nagyapám mindig, de frissből is elkészíthető. Majd felöntjük vízzel, sózzuk, puhára főzzük a burgonyát, behabarjuk, utána ízesítünk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem