0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Sült libamájas baguette, mézes gránátalma szósszal
2014. szeptember 5. 20:02
Visvader Tamás Gábor receptje
Hozzávalók:
gránátalma,
libamáj,
porcsin,
gránátalma,
libamáj,
porcsin,
méz,
baguette,
olaj,
baguette,
olaj,
fokhagyma,
rukkola,
dió,
rukkola,
dió,
Elkészítés:
A gránátalmából és a porcsinból mézes mártást készített, megpirított baguettet, amit bedörzsölt fokhagymával, a májat beborsozta, és fokhagymás olajon megsütötte, pirított diót közben. A pirítósra tett rukkolát, fodros szélű salátát, meglocsolta a mártással, ráhelyezte a májat, és a megpirított diót.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem