0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Milánói sertésborda másképp
2014. szeptember 4. 18:05
Breuer András receptje
Hozzávalók:
karaj,
olivaolaj,
fokhagyma,
karaj,
olivaolaj,
fokhagyma,
vöröshagyma,
gomba,
só,
gomba,
só,
bors,
sűrített paradicsom,
hámozott paradicsom,
sűrített paradicsom,
hámozott paradicsom,
bazsalikom,
oregano,
fahéj,
oregano,
fahéj,
cukor,
zsemlemorzsa,
parmezán,
zsemlemorzsa,
parmezán,
petrezselyem,
liszt,
tojás,
tészta,
olaj,
Elkészítés:
Olivaolajon megpirított fokhagymát és vöröshagymát, gombát, só és bors, hozzákevertem a sűrített paradicsomhoz és a hámozott paradicsomhoz. Fűszereztem friss bazsalikommal és oregánóval, majd ezután cukor és fahéj is kerül bele. Összefőztem míg összeálltak az ízek. A karajt felszeleteltem, finoman kiklopfoltam, sóztam, majd bepaníroztam, lisztben, tojásban, majd parmezánnal és petrezselyemmel összekevert zsemlemorzsába mártottam, olajban ropogósra sütöttem, a tésztát lobogó sós vízbe tettem, all dentére főztem. A szűrés után oliván átforgattam, majd összeállítja az ételt.
liszt,
tojás,
tészta,
olaj,
Elkészítés:
Olivaolajon megpirított fokhagymát és vöröshagymát, gombát, só és bors, hozzákevertem a sűrített paradicsomhoz és a hámozott paradicsomhoz. Fűszereztem friss bazsalikommal és oregánóval, majd ezután cukor és fahéj is kerül bele. Összefőztem míg összeálltak az ízek. A karajt felszeleteltem, finoman kiklopfoltam, sóztam, majd bepaníroztam, lisztben, tojásban, majd parmezánnal és petrezselyemmel összekevert zsemlemorzsába mártottam, olajban ropogósra sütöttem, a tésztát lobogó sós vízbe tettem, all dentére főztem. A szűrés után oliván átforgattam, majd összeállítja az ételt.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem