A Konyhafőnök

Miklósné Molnár Judit Mária keleti étele

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 4. 18:34

Hozzávalók:
garnéla,
só,
bors,
fokhagyma,
olaj,
sitake gomba,
alga,
gyömbér,
fokhagyma,
szójaszósz,
rizs,
kókusztej,

Elkészítés:
A garnéla főzöm 1 percig forró vízben, utána kettévágom hosszában és mindkét oldalát sóval, őrölt borssal zúzott fokhagymával bekenem és hirtelen olajban átsütöm. A gombákat és az algát laskára vágom, olajt hevítek, abban reszelt gyömbért és kevés fokhagymát megfuttatom és az egészet egy picit átsütöttem majd a végén szójaszósszal ízesítettem.  A rizst átmostam és ugyanannyi vízzel, mint a rizs és ugyanannyi kókusztejjel felöntve puhára főztem.