2:00
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Miklósné Molnár Judit Mária keleti étele
2014. szeptember 4. 18:34
Hozzávalók:
garnéla,
só,
bors,
garnéla,
só,
bors,
fokhagyma,
olaj,
sitake gomba,
olaj,
sitake gomba,
alga,
gyömbér,
fokhagyma,
gyömbér,
fokhagyma,
szójaszósz,
rizs,
kókusztej,
rizs,
kókusztej,
Elkészítés:
A garnéla főzöm 1 percig forró vízben, utána kettévágom hosszában és mindkét oldalát sóval, őrölt borssal zúzott fokhagymával bekenem és hirtelen olajban átsütöm. A gombákat és az algát laskára vágom, olajt hevítek, abban reszelt gyömbért és kevés fokhagymát megfuttatom és az egészet egy picit átsütöttem majd a végén szójaszósszal ízesítettem. A rizst átmostam és ugyanannyi vízzel, mint a rizs és ugyanannyi kókusztejjel felöntve puhára főztem.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem