0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Lukács Péter keleti étele
2014. szeptember 4. 18:02
Hozzávalók:
fafül gomba,
szójaszósz,
cukor,
fafül gomba,
szójaszósz,
cukor,
citrom,
fehérbor ecet,
koriander,
fehérbor ecet,
koriander,
gyömbér,
fokhagyma,
újhagyma,
fokhagyma,
újhagyma,
halszósz,
só,
répa,
só,
répa,
sitaki gomba,
kumkat,
kókusztej,
kumkat,
kókusztej,
bors,
cukor,
Elkészítés:
A fafül gombát vízbe áztattam. Öntetet készítettem, szójaszószból, cukorból, citrom levéből, és fehérbor ecetből, koriander levélből, amit összekevertem gyömbérrel, fokhagymával, újhagymával és halszósszal, sóval ízesítettem. A felpuhult gombákat ebben az öntetben julienre vágott répával együtt marináltam. A sitaki gombát forró vízbe áztattam, kumkat héját fehér részétől is megszabadítottam, és milliméteres darabokra vágtam. A kókusztejet hevíteni kezdtem, só, bors, cukor és halszósz segítségével ízesítettem, majd beletettem a kumkatot, pici citrom levével megcsöpögtettem, majd felfőztem és hozzátettem a sitaki gombákat.
cukor,
Elkészítés:
A fafül gombát vízbe áztattam. Öntetet készítettem, szójaszószból, cukorból, citrom levéből, és fehérbor ecetből, koriander levélből, amit összekevertem gyömbérrel, fokhagymával, újhagymával és halszósszal, sóval ízesítettem. A felpuhult gombákat ebben az öntetben julienre vágott répával együtt marináltam. A sitaki gombát forró vízbe áztattam, kumkat héját fehér részétől is megszabadítottam, és milliméteres darabokra vágtam. A kókusztejet hevíteni kezdtem, só, bors, cukor és halszósz segítségével ízesítettem, majd beletettem a kumkatot, pici citrom levével megcsöpögtettem, majd felfőztem és hozzátettem a sitaki gombákat.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem