0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Konyhafőnök tüzes nyelve, burgonyával és lecsós májjal
2014. szeptember 4. 18:22
Visvader Tamás Gábor receptje
Hozzávalók:
máj,
nyelv,
olaj,
máj,
nyelv,
olaj,
só,
bors,
chili,
bors,
chili,
hagyma,
paprika,
rozmaring,
paprika,
rozmaring,
burgonya,
Elkészítés:
Elkészítés:
A nyelvet megpucoltam, vékony szeletekre vágtam, sóztam, borsoztam, olivaolajban kis lángon kisütöttem. A májat felaprítottam, meg a chilit, a hagymát, és a paprikát, majd serpenyőben megpirítottam és megsütöttem. Fűszereztem, közben fűszeres - rozmaringos steak burgonyát sütöttem , ízlésesen találtam.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem