0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Játszótér játszottam a textúrákkal
2014. szeptember 4. 17:54
Lukács Péter receptje
Hozzávalók:
sertés szűz,
só,
bors,
sertés szűz,
só,
bors,
fahéj,
pancomorzsa,
kókuszreszelék,
pancomorzsa,
kókuszreszelék,
olaj,
gyömbér,
édesburgonya,
gyömbér,
édesburgonya,
sárga curry paszta,
kókusztej,
mogyoró,
kókusztej,
mogyoró,
shalotta hagyma,
fokhagyma,
fokhagyma,
Elkészítés:
A sertés szűz a fő alapanyag. A husit sóval és borssal, kicsi fahéjjal megszórtam majd pancomorzsa és kókuszreszelék keverékébe forgattam, kevés olajon, amibe gyömbért is reszeltem, megsütöttem. Az édesburgonyát meghámoztam és felkockáztam, sárga curry pasztát kis olajon serpenyőben megpirítottam, majd felöntöttem kókusztejjel. A már megsült burgonyákat ebben a szószban forgattam meg. Mogyorót serpenyőben ropogósra megpirítottam, shalotta hagymát olajon ropogósra pirítottam. A fokhagyma szeleteket megpirítottam, amiket tálalásnál a húsra helyeztem. Az édesburgonyára a pirított hagymát és a mogyorót szórtam, amit a hús mellé tettem.
A sertés szűz a fő alapanyag. A husit sóval és borssal, kicsi fahéjjal megszórtam majd pancomorzsa és kókuszreszelék keverékébe forgattam, kevés olajon, amibe gyömbért is reszeltem, megsütöttem. Az édesburgonyát meghámoztam és felkockáztam, sárga curry pasztát kis olajon serpenyőben megpirítottam, majd felöntöttem kókusztejjel. A már megsült burgonyákat ebben a szószban forgattam meg. Mogyorót serpenyőben ropogósra megpirítottam, shalotta hagymát olajon ropogósra pirítottam. A fokhagyma szeleteket megpirítottam, amiket tálalásnál a húsra helyeztem. Az édesburgonyára a pirított hagymát és a mogyorót szórtam, amit a hús mellé tettem.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem