2:00
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Breuer András keleti étele
2014. szeptember 4. 18:10
Hozzávalók:
rák,
citromfű,
lime,
rák,
citromfű,
lime,
fokhagyma,
gyömbér,
koriander,
gyömbér,
koriander,
só,
bors,
olivaolaj,
bors,
olivaolaj,
sitake gomba,
olaj,
hal,
olaj,
hal,
szójaszósz,
algalevél,
wasabi,
algalevél,
wasabi,
Elkészítés:
A tisztított rákot citromfüves-limeleves fokhagymás gyömbéres korianderes só és bors keverékes olivaolajban marináltam, tálalás előtt 2 perccel grillen megsütöttem hirtelen, a sitake gombát ugyanebbe a z olajba mártottam, grillen megsütöttem, a hal és a szójaszósz keverékével kicsit meglocsoltam, algalevelet tett rá és egy kis wasabit.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem