0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Tolnai Bianka újraértelmezett rakott burgonyája
2014. szeptember 3. 18:13
Elkészítés:
1 db kis burgonyát, 1 db lila burgonyát héjában megfőzzük, ha megfőtt, megpucoljuk és kockákra vágjuk. Kb. 5 dkg kolbászt karikákra vágunk, majd 3 db fürjtojást megfőzünk, ha megfőtt megpucoljuk és karikákra vágjuk. 1 pohár tejfölt sóval, borssal és rozmaringgal összekeverjük, hagyjuk állni egy kicsit, hogy összeérjenek az ízek. Fél lilahagymát felkarikázunk.
Az előkészületek után, rétegezzük a hozzávalókat: lilaburgonya, burgonya, lilahagyma, fürjtojás, kolbász és tejföl. Kis pirospaprikát szórok a tetejére díszítés gyanánt, majd előmelegített sütőben megsütöm.
1 db kis burgonyát, 1 db lila burgonyát héjában megfőzzük, ha megfőtt, megpucoljuk és kockákra vágjuk. Kb. 5 dkg kolbászt karikákra vágunk, majd 3 db fürjtojást megfőzünk, ha megfőtt megpucoljuk és karikákra vágjuk. 1 pohár tejfölt sóval, borssal és rozmaringgal összekeverjük, hagyjuk állni egy kicsit, hogy összeérjenek az ízek. Fél lilahagymát felkarikázunk.
Az előkészületek után, rétegezzük a hozzávalókat: lilaburgonya, burgonya, lilahagyma, fürjtojás, kolbász és tejföl. Kis pirospaprikát szórok a tetejére díszítés gyanánt, majd előmelegített sütőben megsütöm.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem