0:30
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Horvát polipsaláta
2014. szeptember 2. 19:58
Tolnai Bianka receptje
Hozzávalók:
polip,
burgonya,
fokhagyma,
polip,
burgonya,
fokhagyma,
zellerszár,
fehérrépa,
só,
fehérrépa,
só,
bors,
chili,
shalotta hagyma,
chili,
shalotta hagyma,
oliva olaj,
citrom,
citrom,
Elkészítés:
A polipot megszabadítom a csápjaitól, majd a 3 csápot a főzővízbe teszem. Öntetet készítek. Majd a polipot hagyjuk enyhén kihűlni hagyni, majd karikákra vágjuk a burgonyát és összekeverjük az öntettel, tejföllel meglocsoljuk.
A polipot megszabadítom a csápjaitól, majd a 3 csápot a főzővízbe teszem. Öntetet készítek. Majd a polipot hagyjuk enyhén kihűlni hagyni, majd karikákra vágjuk a burgonyát és összekeverjük az öntettel, tejföllel meglocsoljuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem