A Konyhafőnök

Fűszeres vajas lazacfilé

rtl.hurtl.hu

2014. szeptember 1. 20:23

Fitos Bugár Krisztina kedvenc étele

Hozzávalók:
1 db lazacfilé,
2 db citrom,
só,
bors,
petrezselyem,
vaj,
dijoni mustár,
2-3 db tojás,
liszt,
tejszín,
cukor,
brokkoli

Elkészítés:
Vajon arany barnára sütjük és 15 percre 180 fokos sütőben alufólia alatt készre sütjük!

Mártás:
Vízgőz felett 3 tojás sárgáját habosra keverjük, a vajat felmelegítjük, és lassan hozzá adagoljuk a tojásos masszához. Tejszínnel sűrítjük, sóval, borssal és 1 kiskanál dijoni mustárral ízesítjük. Ízlés szerint citromlét adunk hozzá, és egy csipet cukrot is.