A Konyhafőnök VIP

Kiderült, hogy kik állhatnak a Konyhafőnök VIP dobogójára

rtl.hurtl.hu

2021. december 21. 21:42

Kialakult az idei évad TOP3-as mezőnye, egy versenyző végleg búcsút intett a konyhának.

Az első feladat a tradicionális diktálás volt. A tempót és a receptúrát Sárközi Ákos szabta meg, a versenyzők pedig ütemre sütöttek egy „egyszerű” borjúszüzet sültburgonyával. A hírességek azonban hiába próbálták felvenni a lépést a séffel, apokaliptikus hangulat alakult ki a konyhában.

A kóstolás során Rácz Jenő egy nyílt fenyegetésnek tűnő kijelentést tett Németh Kristófnak, akit ezzel célkeresztbe vett a séf.

A pokoli sebességű első főzés után a második feladatban Tibetbe kalauzolta a zsűri a hírességeket. A különleges tájra jellemző jakhússal dolgozott a TOP4, amit tibeti teával kellett párosítaniuk. Tóth Vera szerint bármi is lett volna a pulton, az mindenképp könnyebb, mint az előző, diktálós feladat.

Bár előnyt nem lehet a Döntőben szerezni, egy hátráltatást viszont kioszthat az, aki jól teljesített. Tornóczky Anita Tóth Verának adott plusz feladatot, neki a tibeti teából még egy desszertet is össze kellett raknia.

Végül a zsűri döntése alapján, a dobogó kapujában, Görög Zita búcsúzott A Konyhafőnök VIP versenyétől, így a 2021-es évad három legjobbja: Tóth Vera, Tornóczky Anita és Németh Kristóf.

A TOP3 a következő adásban a Fináléba jutásért küzd majd. A tét továbbra is A Konyhafőnök VIP cím és az ezzel járó 10 millió forint!

#A Konyhafőnök VIP#27. rész#görög zita#top3#németh kristóf#tóth vera#tornóczky anita#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk