Nézd meg a csapatok sóskás főételeit!

rtl.hurtl.hu

2017. november 8. 20:30

Az első feladatban a sóska volt a főalapanyag, a csapatoknak ebből kellett főételeket kreálniuk!


Sárga csapat– A sárga csapat tagjai ma főztek először együtt a középdöntőben. Mivel a csapatban hármuk közül Márk tűnt a legrutinosabbnak, a konyhafőnök Rudi rögtön át is engedte neki az irányítást. Így aztán a legtöbb étel elkészítését Márk kontrolállta, kivéve a tonhalat, a főelemet ugyanis a konyhafőnök sütötte meg. Tonhalkorongot készítettek sóskás-mandulás kéreggel a tetején. Mellé kapribogyós sóskapürét tálaltak szezámmaggal és készítettek egy tempurált sóskalevelet is, díszítésképpen pedig a tányérra tettek egy adag céklával színezett, roppanósra sütött üvegtésztát, és néhány sült póréhagymát is.
 

 


Kék csapat– A kék csapat a tegnapi dráma és veszekedés után most megpróbálta félretenni a sérelmeket, és mindenki azon dolgozott, hogy jó csapatmunkával elhozzák a mai első pontot. Nagy rizikót vállalva egy hamis Wellingtont sütöttek a sóska felhasználásával. Sóskás húspráddal burkolt borjú szüzet készítettek, amit leveles tésztában sütöttek ki, mellé pedig karfiolpürét, rántott karfiol gömböt, sóskamártást és roppanós zöldségeket tálaltak.