A piros csapat szülinapi tortája
2017. április 20. 20:40
A pirosak tésztája nem sült át, a Séf azt javasolta, hogy legközelebb vékonyabbat süssenek. Amit hiányolt a tortájukról, az a kézzel készített dekoráció volt. Nézd meg itt a kóstolást!
Csokis-fahéjas és citromos-málnás krémes torta
Alapanyagok:
vaj, porcukor, csokoládé, fahéj, málna, mascarpone, citrom, tojás, cukor
Recept:
Krémek: Vajat és porcukrot összekeverünk. Az egyik féléhez csokoládét és fahéjat teszünk, a másikba málnát, mascarponét és egy kis citromot.
Piskóta: 10 tojás, 20 dkg cukor, 20 dkg liszt, étolaj (3 ek.), fél csomag sütőpor. Kivajazzuk, kilisztezzük a tortaformát, 180 fokos légkeverésre 40 percre betesszük a sütőbe.
Habcsók: 30 dkg cukor, 3 tojásfehérje, habzsákba töltjük, sütőpapírra kinyomjuk, 150 fokra betesszük a sütőbe 10-15 percre.