A Konyhafőnök VIP

A piros csapat csokis tányérdesszertje

rtl.hurtl.hu

2017. április 19. 20:40

A pirosak jó ízekkel dolgoztak, azonban a fehércsokit nem megfelelően használták fel, ami meglátszott a süteményen. Nézd meg itt a kóstolást!


Tripla csokis, málnás roppanós
 

Alapanyagok:

fehér csokoládé, tejszín, tejszínhab, tejcsokoládé, keserű csokoládé, bazsalikomlevél, málna
 

Recept:

Készítünk egy tripla csoki krémes piskótát. Elsőként elkészül a csokis piskótatészta, majd teszünk rá fehér csoki krémet (felolvasztjuk a fehér csokit, és tejszínnel, valamint felvert tejszínhabbal keverjük fel, egyharmad-kétharmad arányban.) Ugyanezt megtesszük a tejcsokoládéval is, majd a tetejére kerül felső rétegként keserű csokoládéból: kizárólag keserű csoki, tejszínnel felkeverve.

A bazsalikomlevelet belemártjuk a csokiba, és roppanóst sütünk belőle. Tejcsokoládéból csokiforgácsot készítünk serpenyőben. A málnát is csokiba mártjuk, és ez is a tetejére kerül.

A piskótát bazsalikommal ízesítve lemorzsoljuk, ez kerül a sütemény köré díszítésként.
 

#A Konyhafőnök VIP#piros csapat#desszert#csokoládé#csoki

Címlapról ajánljuk