A Konyhafőnök VIP

A zöld csapat snidlinges nyelvhallal töltött raviolija

rtl.hurtl.hu

2017. április 12. 20:40

A Séfnek tetszett, hogy annyira vékonyra nyújtották a tésztát, hogy a tojás is átlátszódott rajta. Azonban a tálaláskor rátett csírák mennyiségét már sokallta. Nézd meg itt a kóstolást!


Alapanyagok:

nyelvhal, tejszín, tojás, bazsalikom, spenót, újhagyma, búzacsíra, gránátalma, sáfrány
 

Recept:

A nyelvhalat blansírozzuk, majd megsózzuk, borsozzuk és megsnidlingezzük. Tejszínnel pépesítjük. Ebből készítünk egy peremet, és ebbe ütjük a tojás sárgáját.

Készítünk egy zöld mártást alá: bazsalikom, spenót, újhagyma zöld szára a turmixgépbe kerül pici vajjal sűrítve. Ez volt a mártás a ravioli alatt. Búzacsírával és gránátalmával ízesítettük.

Sáfránnyal ízesítjük a tésztát, és hagyományos módon tésztát gyúrunk belőle. Nagyon vékonyra nyújtjuk, ebbe töltjük a mártást. A raviolikat 2-3 percig főzzük forró, sós vízben, hogy a tojás lágy maradjon.
 

#A Konyhafőnök VIP#zöld csapat#epres panni#kovács katalin#recept#ravioli#tészta

Címlapról ajánljuk