A Konyhafőnök VIP

Vanda gyömbéres-narancsos kacsája

rtl.hurtl.hu

2017. április 4. 20:40

A séf megviccelte Vandát, hiszen előkapott egy spárgát a kabátujjából a kóstolás alatt. Hogy miért? Nézd meg itt az értékelést!


Gyömbéres-narancsos kacsa megannyi zöldséggel és worchester szósszal
 

Alapanyag:

kacsa, vörösbor, vöröshagyma, fokhagyma, Worchester szósz, hajdina, vörös lencse, spárga, brokkoli, paradicsom, kelkáposzta, kelbimbó, fokhagyma, olaj, kókusztej, curry, kínai 5 fűszerkeverék
 

Recept:

Főzünk a szárnyas csontrészéből egy mártást, teszünk hozzá vörösbort is, majd fokhagymával és Wochester szósszal ízesítjük.

Aprított vöröshagymával megfőzzük a hajdinát, a vöröslencsét egy külön lábosban pedig 4 percig. A spárgát, a brokkolit, a paradicsomot, a kelkáposztát és a kelbimbót hagymás-fokhagymás lében megpirítjuk.

A kacsát forró olajon átsütjük, majd kókusztejjel és curryvel, fokhagymával, vöröshagymával megfőzzük. Végül kínai 5 fűszerrel megízesítjük.
 

#A Konyhafőnök VIP#dombovári vanda#recept#kacsa#1. feladat

Címlapról ajánljuk