A Konyhafőnök VIP
A Konyhafőnök VIP
Szilveszter lekváros göngyölt kacsamelle cukkinis gombaágyon
2017. április 4. 20:40
Annak ellenére, hogy a séf nem kedveli ezt a kombinációt, jó ötletnek találta, hogy szilveszter baconbe és lekvárba tekerte a húst, ugyanis így nem száradt ki. Nézd meg itt az értékelést!
Alapanyagok:
kacsa, szilvalekvár, aszalt szilva, bacon, gomba, hagyma, cukkini, petrezselyem, só, bors
Recept:
A kacsamellet szilvalekvárral és aszalt szilvával megtöltjük, majd baconbe tekerjük és sütőben 200 fokon készre sütjük.
A gombát, a hagymát, a cukkinit és a petrezselymet párolás után felvágjuk, ez a köret. Sóval és borssal a zöldségeket összepirítjuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem