A Konyhafőnök VIP

Szilveszter lekváros göngyölt kacsamelle cukkinis gombaágyon

rtl.hurtl.hu

2017. április 4. 20:40

Annak ellenére, hogy a séf nem kedveli ezt a kombinációt, jó ötletnek találta, hogy szilveszter baconbe és lekvárba tekerte a húst, ugyanis így nem száradt ki. Nézd meg itt az értékelést!


Alapanyagok:

kacsa, szilvalekvár, aszalt szilva, bacon, gomba, hagyma, cukkini, petrezselyem, só, bors
 

Recept:

A kacsamellet szilvalekvárral és aszalt szilvával megtöltjük, majd baconbe tekerjük és sütőben 200 fokon készre sütjük.

A gombát, a hagymát, a cukkinit és a petrezselymet párolás után felvágjuk, ez a köret. Sóval és borssal a zöldségeket összepirítjuk.

#A Konyhafőnök VIP#csollány szilveszter#kacsa#recept#1. feladat

Címlapról ajánljuk