A Konyhafőnök VIP

Angyal Andris kacsamelle kék burgonyapürével

rtl.hurtl.hu

2017. április 4. 20:40

A tányérján a kacsa, tehát a főelem sikerült a legjobban a zsűri szerint, azonban azt tanácsolták: ha egy mártás nem sikerül, inkánn nem tálalja ki. Nézd meg itt az értékelést!


Alapanyag:

kacsa, édesburgonya, vaj, só, gyömbér, narancs, szerecsendió, mandula, zöldborsó, csicsóka, bors
 

Recept:

Felvágjuk az édesburgonyát és megfőzzük, majd vajjal és sóval összeturmixoljuk. Gyömbér levét, narancslét és szerecsendiót adunk hozzá. Díszítésnél pörkölt mandulát és zöldborsót használunk.

A csicsókát meghámozzuk, legyaluljuk, és forró olajban kisütjük.

A kacsacombból mártást készítünk: só, bors, gyömbér. A kacsamellet sózzuk, borsozzuk és megsütjük.

#A Konyhafőnök VIP#angyal andrás#recept#kacsa#1. feladat

Címlapról ajánljuk