A Konyhafőnök VIP
A Konyhafőnök VIPA Konyhafőnök VIP
Tóth Szabi szűzérméje
2017. március 29. 21:25
A zsűri sajnálta, hogy Szabi feldarabolta a húst, hiszen így elvesztette a szaftosságát. Kíváncsi vagy a teljes értékelésre? Akkor kattints ide!
Szűzérme petrezselymes lilaburgonyával és répapürével
Alapanyagok:
sárgarépa, fehérrépa, karotta, só, bors, torma, lilaburgonya, petrezselyem, sertés szűz, snidling, rozmaring
Recept:
Répapüré: Felfőzzük a répát (fehér, sárga, karotta), majd a mixerben ízesítjük (só, bors, torma). A lilaburgonyát petrezselyemmel megfőzzük, majd összetörjük.
A szüzet először kérgesítjük, majd sütőben megsütjük, végül zöldfűszerekkel ízesítjük (petrezselyem, snidling, rozmaring) és tálaljuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem