A Konyhafőnök VIP
A Konyhafőnök VIPA Konyhafőnök VIP
Peller Anna polipvariációi
2017. március 29. 21:25
Fördős Zé filozófiája, hogy rántva minden jobb, azonban azt még nem próbálta, amit Anna: polipot még sosem panírozott be. Hogy jó ötlet-e? Kiderül itt!
Polipvariációk karfiolvariációkkal
Alapanyagok:
vaj, fokhagyma, só, polip, olaj, balzsamecet, bazsalikom, karfiol, panír alapanyagok
Recept:
Vajat melegítünk, fokhagymázzuk és sózzuk a polip karját és karikákra vágjuk, megsütjük, kis olajat is teszünk hozzá. Balzsamecettel főzzük el a levet, ez egy mártás lett, egy kis bazsalikom és karfiol hozzáadásával.
A polip tapadókorongjait levágjuk, hagyományosan bepanírozzuk és kirántjuk. A többféle karfiolt blansírozunk és kisütjük. Alulra a mártás, rá a polipkar karikák, majd karfiolok és a tapadókorongok kerülnek.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem