A Konyhafőnök VIP

Peller Anna polipvariációi

rtl.hurtl.hu

2017. március 29. 21:25

Fördős Zé filozófiája, hogy rántva minden jobb, azonban azt még nem próbálta, amit Anna: polipot még sosem panírozott be. Hogy jó ötlet-e? Kiderül itt!


Polipvariációk karfiolvariációkkal


Alapanyagok:

vaj, fokhagyma, só, polip, olaj, balzsamecet, bazsalikom, karfiol, panír alapanyagok


Recept:

Vajat melegítünk, fokhagymázzuk és sózzuk a polip karját és karikákra vágjuk, megsütjük, kis olajat is teszünk hozzá. Balzsamecettel főzzük el a levet, ez egy mártás lett, egy kis bazsalikom és karfiol hozzáadásával.

A polip tapadókorongjait levágjuk, hagyományosan bepanírozzuk és kirántjuk. A többféle karfiolt blansírozunk és kisütjük. Alulra a mártás, rá a polipkar karikák, majd karfiolok és a tapadókorongok kerülnek.
 

#A Konyhafőnök VIP#peller anna#polip#recept

Címlapról ajánljuk