A Konyhafőnök VIP

Tóth Szabi roston készült szibériai tokhalfiléje

rtl.hurtl.hu

2017. március 28. 20:25

A zsűrinek tetszett, hogy Szabi egy képzőművészhez hasonlóan jó formákkal dolgozott a tányérján. Egyedül azt sajnálták, hogy a hal kicsit alulkészült volt. Az értékelést nézd meg itt!


Alapanyagok:

szibériai tokhal, karfiol, gyömbér, citrom, édesburgonya, újhagyma, olíva olaj, fokhagyma, só, bors, vaj, zöldfűszerek


Recept:

A szibériai tokhalat kifilézzük, majd készítünk hozzá egy karfiolpürét gyömbérrel és citromlével. Édesburgonyát blansírozunk hozzá. Ezután adunk hozzá aprított újhagymát és kaviárt.

Készítünk egy citromos öntetet: citromlé, olíva olaj, fokhagyma és gyömbér hozzáadásával. Sóval és borssal ízesítjük. A halat vajban megpirítjuk zöldfűszerekkel.
 

#A Konyhafőnök VIP#tóth szabi#tokhal#1. feladat#recept

Címlapról ajánljuk