A Konyhafőnök VIP
A Konyhafőnök VIPA Konyhafőnök VIP
Tóth Szabi roston készült szibériai tokhalfiléje
2017. március 28. 21:25
A zsűrinek tetszett, hogy Szabi egy képzőművészhez hasonlóan jó formákkal dolgozott a tányérján. Egyedül azt sajnálták, hogy a hal kicsit alulkészült volt. Az értékelést nézd meg itt!
Alapanyagok:
szibériai tokhal, karfiol, gyömbér, citrom, édesburgonya, újhagyma, olíva olaj, fokhagyma, só, bors, vaj, zöldfűszerek
Recept:
A szibériai tokhalat kifilézzük, majd készítünk hozzá egy karfiolpürét gyömbérrel és citromlével. Édesburgonyát blansírozunk hozzá. Ezután adunk hozzá aprított újhagymát és kaviárt.
Készítünk egy citromos öntetet: citromlé, olíva olaj, fokhagyma és gyömbér hozzáadásával. Sóval és borssal ízesítjük. A halat vajban megpirítjuk zöldfűszerekkel.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem