A Konyhafőnök VIP
A Konyhafőnök VIPA Konyhafőnök VIP
Törőcsik Dani újragondolt szalontüdője
2017. március 28. 21:25
Dani óriási piros pontot kapott a zsűritől, amiért nekiállt tarhonyát készíteni. Az igyekeztben azonban nem figyelt oda a tésztára, ami túlfőtt. Az értékelést itt megnézheted!
Szalontüdő újragondolva – Szalontüdő narancsos házi tarhonyával
Alapanyagok:
tojás, búzaliszt, narancs, bazsalikom, olívaolaj, parmezán, szalontüdő
Recept:
Tarhonya: 2 tojással és a búzaliszttel keményre gyúrjuk, ameddig csak lehet. Ezután lereszeljük és hagyjuk száradni. Narancsos vizet forralunk fel és ebben főzzük meg a tarhonyánkat.
Ha megfőtt, narancsos-bazsalikomos olívaolajon megpirítjuk, közben locsoljuk friss narancslével és parmezánt reszelünk rá. A főtt szalontüdőt, a narancsos tarhonya között megpirítjuk.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem