Activity

A kámaszútra pózok összezavarták az Activity hírességeit, de Schumacher Vanda segített

rtl.hurtl.hu

2023. július 20. 21:25

Az Activityben többek között furcsa elnevezésű szexpózokat kellett elmutogatnia a játékosoknak, azonban hamar kiderült, hogy fogalmuk sincs, mit is jelenthetnek. Schumacher Vanda viszont mindennel képben volt, így tartott nekik egy kis gyorstalpalót.

Puskás Peti az Activity játékmestereként épp felkonferálta Kiss Ádámot, amikor bevallotta, hogy felesége, Dallos Bogi állandóan a humoristát nézi.

Családtag vagy nálunk Ádám!

– mondta Ádámnak nevetne a játékmester.


Miután fény derült arra, hogy Papp Gergő és Lukács Miki olyan szoros barátságot kötöttek, hogy már együtt járnak bulizni Olaszországba, a műsorvezető elárulta, hogy nem ismerkedik olyan könnyen. Szabó Zsófit sokkolta, amikor megtudta az okát.

Jézusom, te már könnyezel?

– kérdezte meglepődve Zsófi, majd megölelte kollégáját.


Puskás Peti rákérdezett, hogy jelenleg van-e valaki Szabó Zsófi életében, amihez Schumacher Vanda is csatlakozott, mert Zsófi egyik képén látni vélt egy helyes férfit. A Reggeli műsorvezetője ezek után tiszta vizet öntött a pohárba.


Az egyik mutogatós feladatban a szétnyíló bambusz elnevezésű szexpózt kellett kitalálnia a hírességeknek. Később azonban kiderült, hogy senki sem tudja, hogy ez mi lehet pontosan, kivéve Schumacher Vandát, aki mindent bevetett, hogy kiokítsa játékostársait.

#Activity#rtl#szabó zsófi#puskás-dallos peti#lukács miki#gáspár laci#schumacher vanda#kiss ádám#papp gergő

Címlapról ajánljuk