Activity

Gáspár Laci öltáncot kapott az Activityben, Bódi Sylvi pedig meztelenül a szabadban rekedt

rtl.hurtl.hu

2023. július 7. 21:25

Az Activity 10. adásában több izgalmas sztori is kiderült a hírességekről, így például az is, hogyan került meztelenül a háza elé Bódi Sylvi, valamint az is, hogyan reagál Gáspár Laci, ha az egyik játékostársa az ölébe pattan.

A vetélkedő legújabb részében Lakatos Márk, Tóth Zolkó, Lovács László, Bódi Sylvi, Gáspár Laci és Kármán Odett játszottak az 5 millió forintért, Ábel Anita pedig játékmesterként irányította az estét.

A játékok előtt Bódi Sylvi meghitt történetet osztott meg mindenkivel: karácsony éjjelén ruha nélkül kísérte le kedvesét a háza elé. Arra azonban nem számított, hogy becsapódik mögötte az ajtó és meztelenül kint reked a szabadban.


Ezek után indulhattak az összecsapások.

Annak ellenére, hogy Gáspár Laci először nem akart részt venni a Kéjpadon elnevezésű kihívásban, végül neki sikerült a legjobban megzavarni Lovász Lacit a körülírásban. Laci úgy olvasott, hogy mellette semmi mást nem lehetett hallani.


Utána viszont pont Lacinak kellett ugyanabban a székben ülve kitartania. Bódi Sylvi az egész testét bevetette, hogy elterelje az énekes figyelmét, aki a játék előtt csak annyit mondott: 

Ha beül az ölembe, pár percig nem állok fel onnan.

#Activity#rtl#lakatos márk#gáspár laci#ábel anita#tóth zolkó#lovász lászló#bódi sylvi#kármán odett

Címlapról ajánljuk