Activity

Szabó Zsófi felsőjével hallgattatta el Németh Kristófot, Szellő Istvánt pedig kézzel kényeztették az Activityben

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 21:25

Szabó Zsófi látványos tüll felsője központi figurává vált az Activity legújabb adásában: mindenki tapizni akarta, sőt a műsorvezető be is vetette ellenfelei ellen. Emellett Szellő Istvánt is egy székbe ültetve próbálták hátráltatni, Németh Kristófról pedig kiderült, ki nyitott rá szex közben.

Mit tesz egy szülő, ha a gyereke intim helyzetben pillantja meg? Németh Kristóf az Activityben mesélte el, hogyan oldották meg ezt a kényes helyzetet feleségével.


Emellett az is kiderült, hogy mi Szellő István tuti receptje a bakizásra. Vajon hogyan képesek megállni nevetés nélkül az ilyen helyzeteket? Szellő Istvánnak már erre is megvan a technikája.

Én is szeretném megfogni a szélét 

– a hírességek nem bírták levenni a kezüket Szabó Zsófiról. A műsorvezető ugyanis egy látványos tüll felsőben ült be az Activity stúdiójába, amit minden játékostársa meg akart érinteni. Németh Kristófnak és Józan Lacinak sikerült is, de Szellő István hoppon maradt.


A Tipi-tapi játék most is a frászt hozta a hírességekre. Ábel Anitát és Németh Kristófot ráadásul meg is harapta a dobozban lapuló titokzatos személy:

Nyalok, harapok.


Nemcsak Csonka András lepte meg a játékosokat merész húzásaival, hanem Szabó Zsófi is, aki tüll felsőjével mindent megtett, hogy Németh Kristóf ne tudjon megszólalni az egyik játék során. A Kéjpadon elnevezésű kihívásban ugyanis a hírességeknek el kellett érniük, hogy ellenfelük ne tudjon beszélni. Miközben Zsófi felsőtesttel, a többiek kézzel és tollal próbálták megzavarni a színészt.


Később Szellő Istvánra került a sor ugyanebben a kihívásban, és mindenki izgatottan dörzsölni kezdte a tenyerét. Egyet azonban be kellett tartaniuk:

Csak kézzel kényeztethetitek!

#Activity#rtl#szellő istván#szabó zsófi#molnár nini#orosz györgy#németh kristóf#ábel anita#Játék#7. rész

Címlapról ajánljuk