Activity

Puskás Peti megirigyelte Szabó Zsófi melleit, Szellő István pedig megvillantotta lábait az Activityben

rtl.hurtl.hu

2023. június 27. 21:15

Az Activity második adásában Szabó Zsófi bevallotta, hogy már jó ideje nem mesél magáról a sajtóban, Szellő István kedvenc rajongó-sztorijairól mesélt, Ábel Anita és Németh Kristóf pedig folyamatosan a reflektorfényért küzdöttek.

Az Activity legújabb részében hat híresség vetette bele magát a bulizásba, hogy kipróbálják magukat három izgalmas játékban. Ezen az estén Puskás Peti lett a játékmester, mellette pedig Orosz Gyuri, Németh Kristóf, Ábel Anita, Józan László, Szabó Zsófi és Szellő István szálltak harcba az 5 millió forintos nyereményért.

Mielőtt elmerültek volna a találgatásokban, Puskás Peti mindenkit górcső alá vett, hogy még jobb legyen a hangulat. Szellő István például a poénjai visszatérő céltáblájává vált, aki Puskás Peti lelkes felkiáltása hallattán még a lábát is megmutatta a nézőknek:

Szellő Istvánt én még nem láttam felállva

– lelkesedett a játékmester, majd hamar rájött, hogy félreérthető mondata miatt nevet az egész stúdió.


A Híradó műsorvezetőjéről nemcsak az derült ki, hogy vannak lábai, de az is, hogy több éves karrierje alatt rengeteg izgalmas történetre tett szert rajongóinak köszönhetően. Mindenkit meglepett, hogy az egyik rajongója egyszer majdnem az inasa lett, sőt olyan is akadt, aki kazettán küldött neki magáról egy felvételt, ahogy szájdorombol.


A bemutatkozó beszélgetéseket hallva, Szabó Zsófi megpróbált elbújni a pultja mögött, hogy kimaradjon ezekből a körökből, azonban Puskás Peti elől nem volt menekvés. A játékmester azonnal megkérdezte tőle, kölcsönkaphatná-e Zsófi melleit, amire jött is a válasz:

Már annyit nézted őket, csodálom, hogy Bogi még nem vált el tőled!


Ezek után csak olaj volt a tűzre, amikor a Reggeli műsorvezetőjének élete került szóba. Józan Laci ugyanis kijelentette, hogy Zsófi élete egy nyitott könyv, ezzel azonban többen nem értettek egyet.

Semmit sem tudsz rólam

– kontrázott vissza Józan Lacinak.


A játékok közben se volt hiány a poénokból. Ábel Anita épp Puskás Petivel vitatta meg az egyik kihívás előtt, hogy vajon megvan-e benne az X, amikor Németh Kristóf is odapattant közéjük. Ezt persze, Anita nem hagyhatta szó nélkül:

Tényleg nem bírod elviselni, ha én vagyok a képernyőn?!

#Activity#rtl#puskás-dallos peti#szabó zsófi#1. évad#2. rész#szellő istván#vetélkedő#Játék#józan laci#ábel anita#orosz györgy#németh kristóf

Címlapról ajánljuk