A Város Királynői

Anna és Violetta pikáns bulit szervezett, Zsuzsi újabb húzása megbolygatta a Város Királynői bécsi kirándulását

rtl.hurtl.hu

2023. december 19. 20:15

Anna Violettától akarta megtudni a siker receptjét, de nem üzleti céllal érkezett, az ismerkedéssel kapcsolatban kérte ki Violetta tanácsait. A két üzletasszony később Grétinek szervezett meglepetésbulit, ami olyan arcpirító fordulatot vett, amit az új lány nem hagyhatott szó nélkül. Mindeközben Paulina mama előszülinapi buliját tartották Bécsben, ahol Zsuzsi addig kérdezgette Laurát, amíg a divattervező faképnél hagyta a társaságot. 

„Ő már készen áll arra, hogy nagypapa legyen” – Laura könnyek között beszélt édesapjával a gyermekvállalásról

Laura családja összetartó, nem mérgezi kapcsolatukat áskálódás, rosszindulat vagy veszekedés. Húgával és édesapjával közös ebédet szerveztek, hogy megbeszélhessék, mi zajlik az életükben. Minden jól ment, ám amikor a gyerektémára terelődött a beszélgetés, Lauránál eltörött a mécses.

„Nem azért jöttem ide, hogy a magánéletemről beszéljek” – Zsuzsi kérdésekkel provokálta Paulinát

Paulina meghívta barátnőit Bécsbe édesanyja előszülinapi bulijára. Minden rendben ment, amíg Zsuzsi el nem kezdte faggatni férfiügyei kapcsán – az érdekelte, mennyire pénzes pasival lenne hajlandó összejönni. „Valamennyit lejjebb adok, de a templom egerével nem akarok összejönni” – felelte Paulina, de ez Zsuzsinak nem volt elég.

„Meg akarom találni a magyar Picassót!” – Dino csak nevetett Móni tervein

Móni a fejébe vette, hogy megnyitja Magyarország legjobb és legkeresettebb bárját. Legújabb ötlete szerint magyar művészek festményeit állítaná ki a szórakozóhelyén, amivel nem igazán győzte meg szerelmét.

„Rideg vagyok, ezt sokan mondják” – Anna Violettától kért tippeket

Meglepő fordulatot vett A Város Királynői dinamikája, mikor Anna és Violetta kettesben szerveztek programot. Budapest utcáit róva Anna ki akarta deríteni Violetta titkát, de nem a vállalkozása, hanem az ismerkedés kapcsán. A szépségszalon vezetője nemcsak tippekkel, de egy meglepetéssel is szolgált barátnőjének.

„Nem tudok olyat tenni, hogy a Zsuzsa elégedett legyen” – Paulina mama bécsi útján barátnőjének semmi sem tetszett

A festői szépségű bécsi városközpont mindenkit lenyűgözött, kivéve Zsuzsit, aki szívesebben szállt volna meg a Bécsi Operában, mint a négy csillagos szállodában. A 130 éves hotel klasszikus bútorai és dizájnja sem nyerte el a tetszését. „Haló! Szeretnék egy 30-40 évvel előre utazni az időben” – mondta a képzeletbeli diszpécsernek, aki a szobájában lévő vezetékes telefon túloldalán hallgatta kívánságait.

„Nem vagyok egy kiéhezett nő” – Gréti kiakadt, mikor félmeztelen férfiak jelentek meg a buliján

Gréti eleinte meghatódott, hogy Anna és Violetta meglepetésbulit szervezett neki, de amikor megjelentek a félmeztelen pincérfiúk, azt sem tudta, hova került. Annyira kiakadt, hogy már azt fontolgatta, lelép, ha így folytatódik a buli. Nem tudhatta, hogy ennél sokkal pikánsabb dolgok is vártak rá.

„Ne csinálj úgy, mintha mindent megtennél” – Zsuzsi kiosztotta Laurát sikertelen babaprojektje miatt

A bécsi vacsoraasztalnál Zsuzsi szurkálódása után egy sokkal kényesebb téma került fel a menüre: Laura gyermektelensége. Zsuzsi addig feszegette a határokat megjegyzéseivel, míg az anyaságért küzdő barátnője elsírta magát. Laurának azonban az fájt a legjobban, hogy Paulina mama osztotta állandó vitapartnere véleményét.

„Észre sem veszed, hogy sérted meg az embereket” – Zsuzsi addig feszítette a húrt, amíg Laura távozott Bécsből

Paulina mama a vacsora stresszét egy koktélbárban szerette volna levezetni a többiekkel, terve azonban kudarcot vallott. Lauránál az utolsó csepp nem az alkohol, hanem Zsuzsi szurkálódásában öltött formát. Elnézést kért a szervezőktől, majd elhagyta a társaságot.

#A Város Királynői#12. rész#összefoglaló#a város királynői összefoglaló#anna#apró anna#violetta#szécsényi violetta#gréti#buli#ajándék#pasik#zsuzsi#solomon zsuzsanna#paulina#czeglédi laura#laura#kalmár paulina#bécs#vita

Címlapról ajánljuk