A renitens

Már elérhető A renitens az RTL+ felületén

rtl.hurtl.hu

2024. február 23. 10:00

Az RTL+ vadonatúj bűnügyi vígjátékában Gáspár Kata alakítja Somos Renátát, akinek 160-as az IQ-ja és takarítónőként dolgozik. Egy véletlennek köszönhetően Balsai Móni karaktere felismeri a benne rejlő lehetőségeket, így gyorsan – a Makranczi Zalán által megformált – Dobler százados mellett találja magát. A színésznő kulisszatitkokat is elárult arról, hogy hogyan zajlott A renitens forgatása, és hogy milyen kihívásokkal kellett szembenéznie miközben Renáta karakterét játszotta. Akihez – elmondása szerint – kell egy kis idő és türelem, ugyanis nem egy egyszerű eset. A sorozat első két epizódja már elérhető az RTL+ előfizetői számára, új részek minden pénteken! 

Gáspár Kata A renitens forgatásáról: Nagy kihívás volt eljátszani Renit

 

Somos Renáta berobbant a rendőrségre – így indul A renitens, az RTL bűnügyi vígjátéka

A háromgyermekes édesanya, Somos Renáta éjszakai takarítónőként dolgozik a rendőrségen, de élete egyáltalán nem mondható átlagosnak. 160-as IQ-jának köszönhetően olyan összefüggéseket is észrevesz, amin sokan csak átsiklanának.

 

Ha olyan magas az IQ-d, mint Reninek, gyorsabban számolsz a pénztárgépnél

Az átlagon felüli intelligenciaszinttel rendelkező takarítónőt saját lánya sem tudja átverni. Somos Renáta fillérre pontosan megmondja, mennyit kell fizetnie a pénztárosnak, így valaki kellemetlen helyzetbe kerül a kasszánál.

 

 

 

Az RTL vadonatúj bűnügyi vígjátékának első két epizódja február 23-tól először az RTL+ előfizetői számára válik elérhetővé, míg a tévénézők március 3-tól, 20:30-as kezdéssel láthatják a közel sem egyszerű eset ténykedését az RTL műsorán.

#A renitens#rtl#premier#RTL+#rtl plusz#sorozat#gáspár kata#makranczi zalán#balsai móni#jeney luca#lengyel benjámin#krimi#bűnügy#vígjáték

Címlapról ajánljuk