A mi kis falunk

Pokornyi Lia egy köpéssel lepte meg Sodró Elizát – A mi kis bakijaink a sorozat 6. évadában

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 8. 11:30

Amíg várunk A mi kis falunk folytatására, elevenítsük fel együtt a hatodik évad legviccesebb elszólásait, beszólásait és bakijait!

6. évad 1. rész

Steven Spielberg zaklatja Lengyel Tamást? A sorozat sztárjához a forgatás alatt is özönlöttek a felkérések…

6. évad 2. rész

Ilyen, amikor Törőcsik Franciskából kirobban a Viki! A színésznő bebizonyította, hogy bármikor képes Vikivé változni, ha azt a helyzet megköveteli.

6. évad 3. rész

„Azonnal kezdj el svédül beszélni!” – mondta Hevér Gábor, és nevetőgörcsben tört ki mindenki.

6. évad 4. rész

A Pajkaszeg tiszteletesét alakító Schmied Zolit a harangszó sem zavarhatja meg, ha forognak a kamerák.

6. évad 5. rész

„Mennyi humorforrást rejteget egy forgatás!” – mondta Mészáros Tibor, miután Lengyel Tomi bakija miatt újra kellett venniük egy jelenetet.

Lengyel Tomi pedig ebben az epizódban is bebizonyította: mellette nem senki sem bírja ki nevetés nélkül a forgatást!

6. évad 6. rész

A hatodik epizódban Bánki Gergely megpróbálta a lehetetlent: újraírta a magyar nyelvet.

6. évad 7. rész

A mi kis falunk felvételei közben bizony az is megesik néha, hogy összeakad a színészek a nyelve.

6. évad 8. rész

Ilyen, amikor Bánki Gergely „szétröhögi a jelenetet”. A Laci karakterét alakító színész már az első nyelvbotlása után nevetésben tört ki, míg Udvaros Dorottya és Csuja Imre rezzenéstelen arccal folytatták a jelenetet.

6. évad 9. rész

Ezt a jelenetet még Csuja Imre sem tudta megmenteni. A szereplők még egy baki után is megpróbálhatják helyrehozni a jelenetet, de vannak helyzetek, amikor ez még a legtapasztaltabb színészeknek sem sikerül.

6. évad 10. rész

Csapdába estek A mi kis falunk színészei: Rába Roland és Fehér Tibor a forgatás alatt megtapasztalhatta, milyen érzés, ha foglyul ejtik őket.

6. évad 11. rész

A színészeknek akkor sincs könnyű dolguk, amikor erotikus jelenetekben szerepelnek. Ettől még Reviczky Gábornak is elment a rizsája!

6. évad 12. rész

Egy biztos: ha Rusznák András és Szabó Győző egy jelenetben szerepel, akkor garantált a jó hangulat.

6. évad 13. rész

Ettől a bakitól még a villanykörte is kiégett Törőcsik Franciska mellett:

6. évad 14. rész

Reviczky Gábort megbabonázta Udvaros Dorottya társasága. A Pajkaszeg állatorvosát alakító színész a kolléganőjével közös jelenetek felvétele alatt többször is elakadt a szövegben.

6. évad 15. rész

Néha olyan helyzet is adódik, amikor már az is probléma, ha túl jól teljesítenek a színészek. Rusznák András és Sarkadi Kiss János például többször is nekifutott a sörösüveges trükknek, amiben éppen az volt az elvárás, hogy mindent elrontsanak... aligha jött össze elsőre az emlékezetes jelenet.

6. évad 16. rész

Schmied Zoltán fogta a fejét Reviczky Gábor bakijától: az apa-fiú párost alakító színészek imádják a forgatásokat, főleg akkor, ha sokat nevethetnek egymás elszólásain.

6. évad 17. rész

Pokorny Lia leköpte Sodró Elizát forgatás közben! A két színésznő profizmusáról mi sem árulkodik jobban, minthogy az ominózus baki után még benne is maradtak Zsuzsa és Saci szerepében.

6. évad 18. rész

Sváb, Bazsó, Mokri – na, most melyik? Ilyen, amikor Bánki Gergely összekeveri a szerepeket.

6. évad 19. rész

Szabó Győző és Nagy Sándor bármikor improvizálnak! A Pajkaszeg két rendőrét alakító színész nem ijed meg egyetlen bakitól sem: bármihez alkalmazkodnak, ha egy vicces párbeszéd születhet az adott helyzetből.

6. évad 20. rész

Peller Anna mellett nem lehet kibírni nevetés nélkül! A Pajkaszeg Kalmár doktornőjét alakító színésznő ekkoriban még csak rövid ideje volt a sorozat szereplője, de így is rengeteg vicces pillanatot élt át és okozott a forgatások alatt.

#A mi kis falunk#pajkaszeg#rtl#RTL Klub#humor#baki#vicces

Címlapról ajánljuk