A mi kis falunk

Bakiparádé: Éld át újra A mi kis falunk első évadának legviccesebb bakijait

rtl.hurtl.hu

2022. július 2. 8:00

Egy időre szünetre megy A mi kis falunk, de addig sem kell bakik nélkül maradnunk. Idézzük fel együtt az első évad legviccesebb pillanatait!

1.évad 1. rész

A sorozat kezdete sem foroghatott le bakik nélkül. Ebben a jelenetben nem elég, hogy Erikát és Lacit tetten érte Stoki, még a bozóttal és a szavakkal is meggyűlt a bajuk.

Ide kattintva nézheted vissza az 1. epizód összes bakiját!

 

1.évad 2.rész

Az igazi rajongók biztosan emlékeznek arra a jelenetre, amikor Laci és Gyuri feltárták a török elleni bizonyítékaikat a Polgármester előtt. Nos, úgy tűnt, ez Bánki Gergely, Lengyel Tamás és Csuja Imre számára is komoly kihívásnak bizonyult.

Ide kattintva nézheted vissza a 2. epizód összes bakiját!

 

1.évad 3. rész

Ebben a jelenetben Gyuri megpróbálta leváltani a két éjjeli őrt, azonban mielőtt ezt megtehette volna, körülbelül százszor próbálták el ugyanazt a jelenetet.

Ide kattintva nézheted vissza a 3. epizód összes bakiját!

1.évad 4. rész

Arra a jelenetre emlékszel még, amikor Stokit felfektetik az állatorvos étkezőasztalára? Szabó Győzőnek szerencsére nem a tűszúrással, csak a hideg vízzel kellett megküzdenie, azonban Reviczky Gábor ugyanennél a jelenetnél olyat mondott, amit még ő sem bírt ki nevetés nélkül.

Ide kattintva nézheted vissza a 4. epizód összes bakiját!

1.évad 5. rész

Az első évadban történt A mi kis falunk talán egyik legemlékezetesebb bakija, amikor is Debreczeny Csaba nem bírta megfékezni azt a bizonyos traktort, ami vele együtt gurult be a tóba. A mezőgazdasági gépet végül egy daruval emelték ki a vízből, és néhány nap után újra működőképessé vált. A színészek és a stábtagok pedig azóta már nevetve mesélik a történteket.

Ide kattintva nézheted vissza a 5. epizód összes bakiját!

1.évad 6. rész

Bánki Gergely és Lengyel Tamás közös jeleneteit sosem tudták leforgatni nevetés nélkül. A Lacit alakító színész ugyanis mindig kizökkentette Gyurit...

Ide kattintva nézheted vissza a 6. epizód összes bakiját!

 

1.évad 7. rész

Erika már az első évadban is alig várta, hogy elkaphassa a menyasszonyi csokrot, és végre elvegye őt Gyuri, azonban minden próbálkozása ellenére ez a jelenet nem úgy alakult, ahogy azt tervezték. Ez a pillanat lassított felvételen még viccesebb.

Ide kattintva nézheted vissza a 7. epizód összes bakiját!

 

1.évad 8. rész

Az évad utolsó epizódjára összegyűjtöttük a nyolcadik rész forgatásának legütősebb beszédhibáit. Nézd meg, hogyan bakizik Csuja Imre, Reviczky Gábor, Lovas Rozi, Bata Éva és Lengyel Tamás.

Ide kattintva nézheted vissza a 8. epizód összes bakiját!

 

Ha szeretnéd visszanézni A mi kis falunk eddigi epizódjait, akkor látogass el az RTL Most-ra!

 

#A mi kis falunk#pajkaszeg#rtl#RTL Klub#1. évad#jelenet

Címlapról ajánljuk