A mi kis falunk

Ezek voltak Törőcsik Franciska legütősebb pillanatai A mi kis falunkban!

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. április 28. 13:54

A színésznő születésnapját az általa alakított Viki emlékezetes jeleneteivel és sziporkázó megszólalásaival ünnepeljük.

Törőcsik Franciska 2019-ben debütált a sorozatban, amikor a készítők úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy újabb szereplők színesítsék Pajkaszeg életét. A történet szerint a színésznő által alakított Viki és párja, Zsolt a városból költöztek a faluba. A fanatikus rajongók bizonyára emlékeznek arra, amikor a friss házasok begurultak a furgonnal Pajkaszegre, hogy új életet kezdjenek. Ez volt Franciska első jelenete A mi kis falunkban.

A falu lakóival ellentétben, a nézők hamar megszerették Vikit, akinek lobbanékony természete mindig vicces helyzeteket teremt. A tűzről pattant lány senkitől sem riad vissza, így nem meglepő, hogy csípős beszólásait saját főnöke, Polgi sem úszhatja meg. Az ötödik évadban szinte minden részben odapörkölt valakinek, a legütősebbeket egy extra videóban gyűjtöttük össze.


Persze a Vikit alakító Törőcsik Franciskát sem kell félteni, ugyanis az egyik bakivideóból kiderült, hogy ha a helyzet úgy kívánja meg ő is tud karakterből reagálni.

A színésznő nemrég az rtl.hu-nak adott interjújában mesélte el, hogy mindig hatalmas felüdülés neki Pilisszentléleken forgatni, mert ott a természet közvetlen közelében dolgozhat. Az általa megformált Vikivel ellentétben, Törőcsik Franciska ódákat zeng a falusi életről, és már az is megfordult a fejében, hogy a csodaszép környezet és a friss levegő miatt hátrahagyja Budapestet.

 

Ezúton is szeretnék boldog születésnapot kívánni Törőcsik Franciskának, A mi kis falunk Vikijének!

#A mi kis falunk#pajkaszeg#rtl#RTL Klub#törőcsik franciska#születésnap

Címlapról ajánljuk