A Konyhafőnök

Kitty dekoltázsa miatt piruló Rácz Jenő, sötét jóslatok Fördős Zéről és egy szerelmi vallomás – ezek voltak a kedvenc jeleneteitek A Konyhafőnök 9. évadából

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 8:51

2022 is gazdag volt látványos, vicces vagy éppen megbotránkoztató gasztropillanatokban, köszönhetően A Konyhafőnök 9. évadának. Miután oly sok hónap eltelt már a tavaszi széria óta, most összegyűjtöttük nektek a legnézettebb videókat, amikkel nem bírtatok betelni.

5. Fecó végre felfedte, hogy ki az új szerelme

A rangsorunk ötödik helyén egy izgalmas leleplezés áll. Fecó ugyanis a konyhapultban futkározva – újraélve Tortás Fecó kalandjait – meglepő vallomást tett. Sokakban felmerülhetett már, hogy kivel alkot tökéletes párost, aki annyira elveszti az eszét, hogy még az idő múlásáról is megfeledkezik? A piros kötényes versenyző nem titkolózott tovább:

4. Alföldy Anna kiborult a hentesmunkától: Ez nem női feladat

A következő nagy kedvenc szintén heves érzelmekről árulkodik, azonban közel sem a szerelemről. Anna vidéki lánynak vallja magát, a disznó feldolgozása mégsem állt közel a szívéhez, és mint kiderült, az elveihez sem. Amikor egy fél disznó terült el a pultján, arra várva, hogy feldolgozza, a versenyzőnek fogalma sem volt, mihez kezdjen például egy „malaccseccsel”.

3. Zé hamarosan megkéri barátnője kezét?

Nemcsak a versenyzőkkel kapcsolatos fordulatok keltették fel az érdeklődéseteket, hanem a zsűri emlékezetes pillanatai is. A castingadások időszakában – a 9. évad elején – a séfeknek több jósnő is jövendölt, Fördős Zére pedig a frászt hozták, amikor a tarotkártyákból azt olvasták ki, hogy nagyon rossz úton halad a párkapcsolata.

2. Anna zokogva omlott össze Anikó miatt: Nincs agya a nőnek!

Alföldy Annán nem csak a hentesfeladatok miatt uralkodott el a feszültség a verseny alatt. Pláne, ha csapattársa, Anikó is a közelébe került, és együtt kellett főzniük. Anna teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Anikóval egy csapatban kell dolgoznia. A közös főzéseik alatt tapintani lehetett közöttük a feszültséget, ráadásul amikor Jenő a földre söpörte a zöldségeiket, a modell képtelen volt visszatartani könnyeit.

1. Rácz Jenőt zavarba hozta Love Island Kitty: Azt érzem, hogy zaklatva vagyok!

A 9. évad legnézettebb videója pedig Rácz Jenő és az egykori Love Island versenyző párbeszédéhez kapcsolódik. Mekis Kitty kissé hivalkodó ruhában sétált a zsűri elé, ami Jenőre olyan mély benyomást tett, hogy képtelen volt az ételre koncentrálni. Zé és Ákos viszont nagyon jól szórakoztak zsűritársuk szenvedésén.

 

#A Konyhafőnök#best of#fördős zé#rácz jenő#összeállítás#legnézettebb#frohner fecó#alföldy anna#maier anikó#mekis kitty#Videó

Címlapról ajánljuk