A Konyhafőnök

Jenő meglepő kritikát és egy hátráltatást is begyűjtött, miközben Fecó mindenkit megnevettetett A Konyhafőnökben

rtl.hurtl.hu

2022. június 7. 22:30

A Középdöntő nem kíméli a versenyzőket, ám ezúttal a séfeket sem. Jenőn volt a sor, hogy megmutassa mit tud, de nem elég, hogy versenyzője kritizálta, még zsűritársai is megszívatták munka közben. Fecó pedig ismét villantani akart, de egy konyhai eszköz csúnyán kifogott rajta.

Az első feladatban egy hétköznapi reggeli alapanyagai lapultak a ládákban, a zsűri azonban nem rántottákat és muffinokat várt a versenyzőktől, hanem főételnek is beillő különlegességeket. A következőkből választhattak a pirosak és a kékek: egy vekni rozs kenyér, szalonna, gépsonka, bacon és friss zöldségek.

Fecó az előző napi kudarca után villantani akart, ezért kipróbált egy olyan eszközt, amivel még nem volt dolga: a füstölőt. Egy gond volt csupán, fogalma sem volt, hogyan kell használni a furcsa találmányt. A szerencsétlen próbálkozásait ráadásul a zsűri is kiszúrta és csak találgatni tudtak, vajon Fecó mit csinál egyáltalán.


Jenő tett egy kört versenyzői pultjánál, Pisti pedig olyan jól állt az idővel, hogy mentora pluszban rendelt tőle egy desszertet is a kóstolásra. Később viszont kiderült, hogy a séf csak viccnek szánta az elemet. Jenő kívánsága miatt elúszott Pisti egész étele?


A második feladatban Zé hagymafélékkel lepte meg a versenyzőket, de hogy még izgalmasabb legyen a főzés, Jenőnek is tartogatott egy ládát a pult mögött.

Patriknak köszönhetően Lucának öt percre be kellett állnia mentora pultjába, hogy Jenő keze alá dolgozzon. A közös munka közben azonban úgy tűnt, a versenyző több hibát is talált Jenő elemeiben, amiért viccesen számon is kérte a séfet. Ennek természetesen Zé és Ákos örültek a legjobban, a séf viszont ledöbbent:

Engem kritizálsz Luca?!


Luca mellett Jenőre is várt egy hátráltatás, mivel a műsorvezető szívató kártyái ezúttal is kéznél voltak. Ákosék nemcsak Jenő látását vették el, de néhány alapanyagával is elszórakoztak, miközben a séf a sötétben tapogatózott. A végeredmény azonban mindenkit ledöbbentett.


A kék csapatban viszont nem volt ilyen jó a hangulat. Simon ismét csalódást okozott mentorának, ezért Ákos kritika helyett, új stratégiát vetett be versenyzőjével szemben. Jenő viszont kicsit sem értett egyet séftársa döntésével.


A főzéseket követően végül Jenő két embere, Fecó és Anikó kerültek a veszélyzónába, közülük azonban csak egy valaki sétálhatott fel a galériára.

A Konyhafőnök következő adásában újabb nehéz kihívásokkal kell szembenézniük a versenyzőknek, a Középdöntő előrehaladtával pedig egyre közelebb kerülnek a Fináléhoz.

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#rácz jenő#gasztroreality#szívatás#vicc#poén#füstölő#porszívó#kritika

Címlapról ajánljuk