A Konyhafőnök

Fecó felfedte szerelmét, Pisti átverte a zsűrit, egy kék kötényes pedig búcsúzott A Konyhafőnöktől

rtl.hurtl.hu

2022. június 3. 22:35

Valódi dráma zajlott a Középdöntő első hetének végén: volt, aki szerelemben és dicséretben fürdőzött és volt, akinek szomorú véget ért a verseny. Ráadásul az utolsó napon Presser Gábor is beállt a zsűripultba. Nézd meg, hogyan teljesítettek a versenyzők újragondolt ételeikkel.

Az újból egyéniben küzdő, egykori csapattársaknak az első feladat során igencsak hátra kellett tekinteniük, ugyanis állatok hátsó részéből készült válogatásból dolgoztak. Többek között sertésfarok, ököruszály, pulyka püspökfalat, kacsa- és csirkefarhát és bikapénisz állt rendelkezésükre. A legjobban teljesítő versenyző a második főzésben már nem kellett, hogy részt vegyen.

A Középdöntő második szakaszáért küzdő versenyzőknek Presser Gábor különleges ételekkel készült. Hallevest és – bár már tele van vele a „padlása” – szilvásgombócot készíttetett a színes kötényesek megdolgozására.

A második feladat elején azonnal megindult Fecó és kiszemeltje között a kémia, a piros kötényes viszont addig ábrándozott, míg majdnem kifutott a 60 percből. Vajon kivel alkot tökéletes párost, aki annyira elveszi az eszét, hogy még az idő múlásáról is megfeledkezik? A piros kötényes versenyző nem titkolózott tovább:


A versenyzők keményen küzdöttek az alapanyagokkal, különösen Presser Gábor miatt, ugyanis a legenda is csatlakozott a zsűrihez a kóstoláson. Mindenki közül talán Pisti volt a legizgatottabb, hiszen nagy rajongója a művésznek, ezért szerette volna a legjobb formáját hozni. Kecsegtető tányért vitt ki a kibővült zsűri elé, azonban hamar kiderült, hogy az ítészek mégsem azt kapták, amire vártak.

Mindig hülyíteni kell a vendégeket.


Fecó szerelem-mámoros szilvásgombóca és hallevese végre meghozta számára a várva várt sikert: nemcsak a legendát nyűgözte le ételével, de Jenőt is.

Mész még tovább, én harcolni fogok érted!


A főzéseket és a remegő lábakon végighallgatott kóstolásokat követően elérkezett az eredményhirdetés ideje. 

Szívhez szóló szavakkal zárult a Középdöntő első hete. Miután a zsűri meghozta döntését, a versenyzők izgatottan várták, hogy elhangozzon a nevük és felsétálhassanak a galériára. Ez a vágya azonban nem mindenkinek teljesült. 


A Középdöntő első kiesője Katona Imre lett, számára befejeződött a verseny A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért! A Középdöntő második szakaszának tétje a legjobb 6 közé kerülés, azaz a séfkabát megszerzése!

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#gasztroreality#frohner fecó#veres istván#piros csapat#kék csapat#kiesés#középdöntő

Címlapról ajánljuk