A Konyhafőnök

Kialakult Rácz Jenő Középdöntős csapata

rtl.hurtl.hu

2022. május 20. 22:30

Az Elődöntő héten kőkemény feladatokkal birkóztak meg a piros versenyzők, ám végül csak hatan juthattak tovább a Konyhafőnök trófeáért és a tízmillió forintért zajló küzdelemben.

Jenő kiválasztotta a legjobban teljesítő versenyzőit, akiknek az Elődöntő utolsó napján is maximálisan kellett teljesíteniük. Az első feladatban csigákkal kellett megbarátkozniuk, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését, ráadásul a séf meg is szívatta Fecót a főzés közben.


A versenyző viszont nem szontyolodott el, és mindenáron be szerette volna bizonyítani a séfeknek, hogy ott van a helye a Középdöntőben. A főzés vége előtt tíz perccel egyszer csak gondolt egyet, és kivitte a zsűripulthoz a tányérját. Teljesen leesett a séfek álla, és inkább visszaküldték Fecót a helyére.


A második feladat a zero waste jegyében zajlott, ahol Ákos önszántából beállt főzni. Zé szívatókártyáit azonban ezúttal sem úszhatta meg. A Középdöntőbe jutott Luca húzta ki a pakliból a nehezítést, ami nem igazán nyerte el Ákos tetszését, de végül természetesen a kisujjából kirázta a három tökéletes fogást.


A második kóstoláson sem maradtunk izgalmak nélkül, hiszen Lackó kis híján kitörte Zé fogát. 

Ritkán szoktam kiköpni dolgokat, de ez ehetetlen.


– mondta a műsorvezető, akinek teljesen elkerekedett a szeme, amikor ráharapott a kőkemény húsdarabra.


Végül Anna, Luca, Anikó, Fecó, Pisti és Ádám jutottak be Rácz Jenő Középdöntős csapatába, jövő héten pedig Sárközi Ákos versenyzői szállnak harcba A Konyhafőnök legendás évadában.

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#rácz jenő#gasztroreality#középdöntő#piros csapat#alföldy anna#vajda luca#maier anikó#frohner fecó#veres istván#czauner ádám

Címlapról ajánljuk