A Konyhafőnök

A Konyhafőnök Lucája bugyijával és pajkos megjegyzéseivel hódított a Mestercukrászban

rtl.hurtl.hu

2022. május 15. 9:57

Vajda Luca már próbára tette magát a cukrászat világában. Most viszont egy kis időre félredobta az édes krémeket, hogy egy másik terepen is bizonyíthasson. A Konyhafőnökben a zsűri kegyeiért főző lányról most összegyűjtöttük, hogyan teljesített tavaly a Mestercukrászban.

Luca már gyermekkora óta süt-főz a konyhában, éppen ezért nem volt meglepő, hogy jelentkezett a 2021-es Mestercukrászba. Luca akkoriban élt-halt a strandkézilabdáért és mellette hódolt másik nagy szenvedélyének, a cukrászatnak is. A jogi egyetem hallgatójának egyik nagy álma, hogy egyszer megnyithassa Lucamuca nevű cukrászdáját.

Én vagyok a tortafelelős a családban

– mesélte egy interjúban Luca, akit a cukrász szakma kreativitása vonzott a leginkább.


A sportos testalkatú lány már az első sütésnél bevetette bugyiját, hogy lenyűgözze a séfeket. Bemutatkozó tortaként ugyanis a meze egyik darabját készítette el, aminek az alsórészét is magával vitte a konyhába.

Azonban nem ez volt az egyetlen meglepő húzása. Egy másik sütéskor egy csokikapszulába rejtve adta meg a telefonszámát Balázs séfnek, aki csak ennyit tudott reagálni a 21. századbeli Jane Austen titkos üzenetére:

Meg fog állni a szívem!


Egyszer azonban Luca csúnyán megbántotta Enzsöl Balázst, aki épp a versenyző segítségére sietett volna, hogy tanácsokkal lássa el a lányt, hogy minél magasabb legyen a háromszintes tortája. Luca viszont nem kért a segítségből.

Jólvan, akkor ne hallgass rám

– mondta Balázs, faképnél hagyva őt.

Nagyon rossz volt, megijedtem. Én nem akartam őt megbántani

– reagált a történtekre a lány.


Lucára – aki Liptai Claudiának elárulta, hogy egy igazi férfira vágyik, aki mellett törékeny nő lehet – mindeközben szemet vetett egyik versenytársa, Kornél. Mindez láthatóan imponált a lánynak, aki egy gyanútlanul kölcsönadott kakaó után, mire a zsűri kettőt pislogott, már a közös tengerparti nyaralását tervezgette Kornéllal.

Megcsókolnálak

– mondta Kornél Lucának, egyértelműen kifejezve vonzalmát.

A srác szerelmes becenevekkel udvarolt a lánynak, majd az egyik kóstoláskor egy „eljegyzési gyűrűt” is elővett, hogy azzal kérje meg a kezét.


A Konyhafőnökben is versenyző Luca – aki az egyik feladatnál kis híján megmérgezte a zsűrit mesebeli almáival –, többször veszélyzónába került. Bár Janka és Szilvió mellől megmenekült, a Döntőbe már nem jutott be Ninával szemben.

Csalódott vagyok, de közben a másik felem meg borzasztóan boldog, hogy átélhette ezt. Egy életre szóló dolog ez. Amit itt átéltem, az óriási kaland volt

– mondta a lány a kiesését követően. Luca egy végső örömsütésre azonban még visszatérhetett a Mestercukrászba, hogy segítő kezet nyújtson a finalista Kornélnak.


Luca jelenleg A Konyhafőnökben versenyez, és úgy tűnik, a lány mit sem változott: ezúttal is pajkos megjegyzéseivel dobja fel a konyha hangulatát. Legutóbb például egy kis meglepetést hagyott a tányérján, amikor pedig elmagyarázta, hogy miről mintázta a különleges alkotást, a zsűri szakadt a nevetéstől.

Ön is kíváncsi Luca menetelésére és további vicces megszólalásaira A Konyhafőnökben? Nézze minden hétköznap 20:00-kor a gasztrorealityt az RTL Klubon!

#A Konyhafőnök#vajda luca#Mestercukrász#az édesszájú konyhafőnök#legjobb pillanatok#strandröplabda#bugyi#telefonszám#csábítás#balázs séf#kornél

Címlapról ajánljuk