A Konyhafőnök

Kamarás Norbi és Kármán Odett A Konyhafőnök kulisszái mögött lepték meg Fecót

rtl.hurtl.hu

2022. május 9. 8:00

Az ÉNB sztárjait és a gasztroreality versenyzőjét a Nyerő Páros óta szoros barátság fűzi egymáshoz. Éppen ezért, amikor Norbiék megtudták, hogy Fecó is versenybe száll A Konyhafőnök címért, azonnal kocsiba pattantak, hogy a háttérből szurkolhassanak barátjuknak.

Május 2-án kezdetét vette a harc A Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért. A Válogatóra már akkor óriási tömeg gyűlt össze, és ezt a tömeget erősítette Frohner Fecó is. A Nyerő Párosból ismert fodrász bizonyítani jött, miután a valóságshow-ban leszerepelt konyhai tudásával.

Fecó legnagyobb ellensége – nem meglepő módon – a torta volt, de ő úgy gondolta, kockáztat, és már a legelső alkalommal egy újragondolt verzióval kápráztatja el a zsűrit. Viszont felmerült a kérdés: vajon tutira ment, és étele mellé egy különleges sztriptízzel is készült Zének és séfeknek?


A tánc miatt vagy egyéb okból, de a zsűri bizalmat szavazott Fecónak, így büszkén menetelhetett tovább, extra videónkban pedig mesélt a különleges élményről, hogy milyen volt két Michelin-csillagos séfnek felszolgálni alkotását. 

Az első nagy megmérettetésnél farmerköténnyel a nyakában sétált be A Konyhafőnök stúdiójába, de úgy tűnt, csinos szomszédja jobban lázba hozta, mint a főzés. Amikor a séfek is észrevették, hogy Fecó csajozó üzemmódba kapcsolt, intéztek néhány keresetlen szót a sráchoz.

A segítőkész versenyző végül kitálalta fogását, de elégedetlen volt a végeredménnyel. Már a kóstolás elején bevallotta, nem úgy sikerült az étele, ahogy szerette volna. 

Itt nem villantottam semmit, max a mellbimbómat.

Ezek után olyan kritikát kapott a zsűritől, amitől majdnem elsüllyedt szégyenében.


Sajnos első körös tányérjával nem sikerült meggyőznie a zsűrit, így újra a konyhapult mögé állt, hogy halas ételével helyet szerezzen magának a galérián. Zé figyelmeztette a versenyzőt, hogy a séfek tökéletes rizottót várnak tőle, főzés közben azonban Ákos és Jenő is ledöbbentek a készülő étel láttán. Bár Fecó ezek után megpróbálta feljavítani rizses alkotását, nem sikerült neki. Ákos pedig úgy érezte, kénytelen mentőövet dobni a srácnak. 

Május 9-én indul A Konyhafőnök Tábor hete, ahol a versenyzőknek az eddiginél is nehezebb kihívásokkal kell majd szembenéznie. Ha kíváncsi vagy, hogyan teljesít Fecó a versenyben, akkor kövesd A Konyhafőnök részeit minden hétköznap 20:00-kor az RTL Klubon.

#A Konyhafőnök#rtl#RTL Klub#gasztro-reality#frohner fecó#kármán odett#kamarás norbert#Nyerő Páros#főzés

Címlapról ajánljuk