„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok szomorú és csalódott” – így reagált Kardos Eszter, A Konyhafőnök VIP második helyezettjeA Konyhafőnök VIP finalistája alulmaradt a Dobos Evelinnel szembeni küzdelemben, azonban hiába búslakodott az eredményhirdetés után, úgy érzi, hogy rengeteget adott neki a verseny és örül csapattársa győzelmének. Az rtl.hu-nak adott interjújában mesélt utolsó főzéséről, csapattársairól, Rácz Jenőről és természetesen arról is, mit vihet haza magával a versenynek köszönhetően.
A Konyhafőnök VIP

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok szomorú és csalódott” – így reagált Kardos Eszter, A Konyhafőnök VIP második helyezettje

rtl.hurtl.hu

2022. december 24. 8:07

A Konyhafőnök VIP finalistája alulmaradt a Dobos Evelinnel szembeni küzdelemben, azonban hiába búslakodott az eredményhirdetés után, úgy érzi, hogy rengeteget adott neki a verseny és örül csapattársa győzelmének. Az rtl.hu-nak adott interjújában mesélt utolsó főzéséről, csapattársairól, Rácz Jenőről és természetesen arról is, mit vihet haza magával a versenynek köszönhetően.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#gasztroreality#Videó#kardos eszter#interjú#vereség#finálé

Címlapról ajánljuk