A Konyhafőnök VIP

Kollányi Zsuzsi az ellenfél pultjában okozott zűrzavart, Dobos Evelin pedig krumplit hámoztatott Rácz Jenővel

rtl.hurtl.hu

2022. december 6. 21:20

A Középdöntő második napja megannyi fordulatot tartogatott mindkét csapat számára, mivel az előnyökből hátráltatások, ellenségekből pedig szövetségesek lettek.

A csapatok konyhafőnökeinek sorsolásánál Fördős Zé meglepte a versenyzőket, ugyanis bevallotta, hogy egy trükkel szerette volna elérni, hogy a pirosaknál végre Kardos Eszti is kipróbálhassa magát vezető szerepben. Ez nem jött össze, mert Eszti a legrövidebb tésztát húzta, így Nagy Zsolt kezébe került az irányítás az első feladatban. Dobos Evelin ismét megrohamozta csapattársait az ötleteivel, ezúttal azonban Zsolt nem hagyta magát, és visszavette a vezetést.

Én vagyok a konyhafőnök, nekem kell dominálni

– Zsolt biztos kézzel vezette csapatát, és jó összhangban dolgoztak együtt.

 

A kékeknél először Osváth Zsolti lett a konyhafőnök, így a munka oroszlánrészét magára vállalva egy liba tollazásába kezdett, azonban az állat egyszer csak gágogó hangot adott ki, amitől Zsolt igencsak megijedt. Ennek hatására Ripli Zsuzsival szárnyast cseréltek, akivel bár az egyéni feladatok során mindig egymást hátráltatták, most összefogtak a közös cél érdekében.

Felkel, elszalad, nekem annyi

– Osváth Zsoltit váratlanul érte a libából feltörő hang.

 

Bár a kékek mindent beleadtak, Ákos mégsem volt elégedett a teljesítményükkel. A kóstolásnál megfagyott a levegő Ákos kritikája miatt, ráadásul nem maradt egyedül ezzel a véleményével…

Ez teljes téboly számomra

– mondta Ákos Osváth Zsoltiéknak.

 

Az első feladatban a zsűri döntése alapján a piros csapat teljesített jobban, így a kékek kapták a hátráltatást. Ripli Zsuzsinak egy apró dobozból kellett kihúznia három titkos hátráltatást, amiből az egyik miatt le kellett mondania beosztottjáról. Kollányi Zsuzsinak ugyanis 5 percre át kellett mennie az ellenfél csapatához segíteni, azonban ő inkább egy kis káoszt szeretett volna csinálni. Dobos Evelinék viszont nem hagyták magukat:

Hamarabb kell felkelned, bébi

– vágott vissza Evelin Zsuzsinak.

 

A piros csapatnak egy előny is járt, így a főzés során 5 percre Rácz Jenő segítségét kérhették. Evelin el is feledkezett az előnyről, ám amikor a séf beállt segíteni, akkor sem tudta igazán, hogy milyen feladatot adjon neki. Végül Jenőnek krumplipucolás közben kellett kamatoztatnia tudását. 

Ebből újsághír lesz

– a zsűri többi tagja elképedve nézte, hogy milyen feladatot kapott a séf.

 

A második feladatban a kékeknek is sikerült bebizonyítaniuk, hogy nem hiába jutottak be a Középdöntőbe, a zsűri nekik ítélte meg a pontot.

#A Konyhafőnök VIP#rtl#rácz jenő#gasztroreality#fördős zé#sárközi ákos#Videó#7. évad 22. rész#összefoglaló#dobos evelin#nagy zsolt#kollányi zsuzsi#osváth zsolt#ripli zsuzsi#kardos eszter

Címlapról ajánljuk