A Konyhafőnök VIP

„Gusztustalan, elviselhetetlen stílus” – így alakult Rácz Jenő és Járai Máté kapcsolata

rtl.hurtl.hu

2022. november 1. 16:00

Járai Máté hamarosan a Konyhafőnök VIP versenyében teszi próbára magát. Mindenkiben felmerült a nagy kérdés: vajon hogyan fogadja majd Jenő a színészt? Összeállításunkban megmutatjuk, hogyan alakult viharos kapcsolatuk a Nyerő Páros 2020-as évada óta.

Jenő és Máté a sztárpárshow negyedik szériájában találkozott egymással, ahol a Michelin-csillagos séf már a negyedik napon kiverte a biztosítékot a színésznél. Máténak ugyanis egyáltalán nem tetszett, ahogy Jenő Dórival beszélt a Tudta vagy bukta? nevezetű játékban.

Gusztustalan, elviselhetetlen stílus. Dóri, mondd meg nekem őszintén: te ezt hogy bírod?

– szegezte a kérdést Jenő menyasszonyának.


Ezt követően amikor a párosok anonim leveleket írtak egymásnak, Máté Jenőnek címezte az üzenetét: „Észrevetted már, hogy sokakat zavar az, ahogy a játékon viselkedtél Dórival?” A Michelin-csillagos séf egyáltalán nem értette, hogy miért nem tudtak ezen túllépni a többiek, és ki is adta magából a dühét.

Olyan agresszív vagy!

– háborodott fel Máté, majd Jenő kapásból visszaszólt a színésznek. Szó szót követett, mígnem hatalmas veszekedés lett a villa udvarán.

Ki az az ember, aki engem meg mer kérdőjelezni?

– fakadt ki a séf, majd Kíra sem tudta már magában tartani a dühét, és nekiesett Jenőnek: 

Nem a seggedből rántottad ki az embereket.


Jenő később egy interjúban fejtette ki véleményét Mátéékról:

A rothadó almáktól meg kell szabadulni.


Az egyik reggel a párosok egymás szerelmeivel tölthettek el egy kis időt: a lányok maguk választhatták ki a fiúk nevét rejtő borítékokat. 

Én nagyon örültem, hogy Mátét húztam

– lelkesedett Dóri.

Ne túlozz!

– reagált erre rögtön Jenő.

Dóri és Máté végül kellemes időt töltöttek el együtt a villa udvarán, a színész pedig nem győzött áradozni arról, mennyire szimpatikus neki. Azért azt megjegyezte a találkozójuk után, hogy 

Dóri egyetlen hibája, hogy Jenő a párja.


A feszültség később sem csillapodott Jenő és Máté között. A Michelin-csillagos séf szerint a színésznek és párjának nem csak velük, hanem mindenkivel problémájuk volt, így szerinte nagyon rossz úton jártak. 

Ha így folytatják, a következő kiesők ők lesznek

– vélekedett Jenő miután a konyhában veszekedtek egymással. 


Később Jenő egy reggelivel kedveskedett a többieknek a szimpátiaszavazásuk után. Bár a korábbi viták ellenére Máté maximálisan elismerte a séf főzőtudását, megbékélni azért még nem tudott vele.

Jenő szeretetnyelve a konyhán át vezet, de egy karfiollal nem lehet elfeledtetni azt, amiben nem értünk egyet.


A végső feladatban Jenőék és Mátéék majdnem 107 percen keresztül álltak a szakadó esőben. Végül a színész és felesége kénytelenek voltak feladni a feladatot, majd meglepő módon szorosan megölelték Jenőt és Dórit.


A verseny legeslegszebb pillanata az volt, amikor összeölelkeztünk. Abban olyan őszinteség volt, olyan emberi fájdalom, és annyi érzelem

– vallotta be meghatódva Jenő.


Bár Jenő és Máté úgy tűnt, fátylat borítottak a múltra a Nyerő Páros Fináléjában, idén májusban bombaként robbant a hír: szerződésszegés miatt Járai Máté egy hónapig nem vezetett műsort. A színész ugyanis Istenes Bence podcastjében azt mondta, hogy Jenő nem akart vele beszélgetni a Reggeliben.

Több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit »szabira« megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani

– írta ki akkor Máté az Instagram oldalán.

Most viszont újra összetalálkoznak majd, ráadásul a Jenő terepén, a konyhában: Máté hamarosan próbára teszi magát a Konyhafőnök VIP vadonatúj évadában.

Besétálok az oroszlán barlangjába, mert én egy olyan versenybe jövök, ahol Jenő klasszisokkal többet tud nálam

– nyilatkozta Máté, majd a Michelin-csillagos séf is kifejtette véleményét:

Mikor meghallottam, hogy Máté jön a versenybe, nagyon meglepődtem. Vegyes érzéseim voltak, mert ugye megvan nekünk a hátterünk. Volt egy előzmény, ami ezt a kapcsolatot gyengítette.


Vajon hogyan fogadja majd egymást Jenő és Máté a konyhában? El tudják ásni a csatabárdot, vagy a felgyülemlett feszültség egyszer csak ismét robban közöttük? A Konyhafőnök VIP új évada november 7-én indul az RTL-en.

 

#A Konyhafőnök VIP#rtl#rácz jenő#gasztroreality#Videó#járai máté#kapcsolat#Nyerő Páros#gyuricza dóri#járai kíra#Bulvár

Címlapról ajánljuk