Tartalmak

A Király„Te jó isten, ez velem megtörtént” – Schell Judit A Király forgatása közben döbbent rá, hogy ő is átélte azt, amit Edit asszony
2023. január 21. 8:11

„Te jó isten, ez velem megtörtént” – Schell Judit A Király forgatása közben döbbent rá, hogy ő is átélte azt, amit Edit asszony

Nagy Ervin ajánlotta a szerepre, borzongott a forgatás közben használt rúzsoktól, és furcsa érzés volt belefeküdni a Zámbó házaspár ágyába – többek között erről is mesélt az rtl.hu-nak A Király című sorozatban Zámbó Jimmy feleségét megformáló Schell Judit, aki elmondta azt is, milyen volt találkozni az igazi Edittel.
2:39
A KirályZámbó Krisztián és édesapja, Zámbó Jimmy utolsó találkozásának megható pillanatai A Királyban
2023. január 19. 15:05

Zámbó Krisztián és édesapja, Zámbó Jimmy utolsó találkozásának megható pillanatai A Királyban

2000 szilveszter estéjén Jimmy egy ajándékkal kedveskedett elsőszülött fiának, akit próbált maradásra bírni, a srác azonban hivatalos volt egy buliba, így egy jelentőségteljes öleléssel ért véget kettejük utolsó találkozása a sorozat tizedik epizódjában. Szerda óta A Király összes része elérhető, keresd az RTL+ streamingszolgáltatónál!
2:27
A Király„Én csak egy cseléd vagyok” – így akadt ki Edit asszony Zámbó Jimmyre A Királyban
2023. január 12. 9:00

„Én csak egy cseléd vagyok” – így akadt ki Edit asszony Zámbó Jimmyre A Királyban

Edit felvetette Jimmynek, hogy elkezdene dolgozni, amit a Király nem fogadott jól: szerinte más nő összetenné a két kezét, ha ilyen élete lehetne. „Azt hittem, hogyha te leszel a Király, akkor én leszek a…” – mondta elcsukló hangon Edit. A Zámbó Jimmy élete ihlette sorozat kilencedik része – amiből kiderül a vita folytatása – már streamelhető az RTL+ felületén.
A Király„Mondtam, hogy vigyázz a fegyverrel, ez nem játék!” – interjú Pataky Attilával, akire egyszer pisztolyt fogott Zámbó Jimmy
2022. december 22. 19:51

„Mondtam, hogy vigyázz a fegyverrel, ez nem játék!” – interjú Pataky Attilával, akire egyszer pisztolyt fogott Zámbó Jimmy

A Király című sorozatban is megelevenedik az a jelenet, amikor a Három Királyok-turné miskolci állomásán Zámbó Jimmy és Pataky Attila összetűzésbe kerülnek egymással. Az Edda frontembere a Fókusznak adott interjúban mesélt arról a bizonyos koncertről, amikor előkerült a fegyver, a hármójuk közötti rivalizálásáról, Jimmy elképesztő szuggesztivitásáról és érzékenységéről, és hogy milyen egyedülálló becenéven szólította őt a király.
A Király„Komoly sebeket téphet fel ez a sorozat” – interjú Zámbó Jimmy volt menedzserével, Joós Istvánnal
2022. november 25. 13:52

„Komoly sebeket téphet fel ez a sorozat” – interjú Zámbó Jimmy volt menedzserével, Joós Istvánnal

Zámbó Jimmy menedzsere és kiadója szerint Jimmy óriási megfelelési kényszerrel küzdött, mindig harcolt magával, és olyan kényszeresen figyelt a külsejére, hogy csak úgy, titokban a háta mögött nem lehetett volna leforgatni A Királyt. Joós Istvánnal, a Magneoton zenei kiadó vezérigazgatójával Edit asszony csirkepörköltjéről és Jimmy halálának okáról is beszélgettünk.
0:38
A KirályÍgy készült: A Király – péntek este bepillanthatsz a sorozat kulisszái mögé az RTL-en
2022. november 23. 17:00

Így készült: A Király – péntek este bepillanthatsz a sorozat kulisszái mögé az RTL-en

Közel öt évnyi előkészítés, több mint száz forgatási nap és 120 szereplő. Eredeti helyszínek, kellékek és ruhák. Drámai pillanatok és látványos akciójelenetek. Hatalmas régi slágerek és korábban még sosem hallott szerzemények Zámbó Jimmy stílusában. Az RTL eddigi leglátványosabb és legdrágább sorozatának kulisszatitkai. Így készült: A Király pénteken 23:20-kor az RTL-en.
2:51
A Király„Nem rakták arra a polcra, ahova szeretett volna menni” – interjú Zámbó Jimmyről A Király alkotóival
2022. november 21. 17:32

„Nem rakták arra a polcra, ahova szeretett volna menni” – interjú Zámbó Jimmyről A Király alkotóival

Zámbó Jimmy mélyről jött, magasra jutott, majd tragikus halált halt. A Király című sorozat – melynek első epizódja már streamelhető az RTL+-on – a magyar popzene egyik legmegosztóbb figurájának életét mutatja be. Extra videónkban az alkotók, valamint az énekest alakító színészek, Nagy Ervin és Olasz Renátó mesélnek a Királyról.