KERESÉS search-close

zsu

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zsu"

VV Zsuzsa a mezőgazdaságban próbál szerencsét

A ValóVilág 7 egykori játékosa, VV Zsuzsa volt már műsorvezető és modell, sőt, miután kijött a villából, az énekléssel és a DJ-zéssel is megpróbálkozott. Az utóbbi hónapokban eltűnt a nyilvánosság elől.

Zsu, a VV7 első közellensége

Zsu már a bejövetelekor megosztotta a lakókat. A játékosok, Dani kivételével, egyszemélyben fújtak rá. És a helyzet akkor sem javult sokat, amikor a rafinált tért vissza győztesként az első Párbajról, sőt akkor durvult csak el igazán a helyzet.

Aurelio máris túltette magát Zsófikán?

Egyébként Aurelio miután szakított Zsófikával mintha mi sem történt volna máris egy másik ex-villalakó karjaiban találta magát. 
 

Itt a Fanni show második adása

Aurelio nem akarta, hogy utálják a lányok, ezért másra bízta a piszkos munkát. Meghívta Fannit, hogy tegyen fel minden olyan kellemetlen kérdést Edinának és Zsunak, amit ő inkább nem akart feszegetni.

Fanni-Edina Párbajnak kellett volna jönnie

A fagyi visszanyalt – így jellemezte Zsu azt a helyzetet, amibe most Edina és Laci kerültek. Szerinte nem kell azon csodálkozni, hogy ez így alakult, hiába játsszák most a mártírt.

Fanni múzsája Zsu


szerző:
2015.02.13. 12:41
Fanni múzsája Zsu

Fanni segítségül hívta legnagyobb múzsáját, Zsu-t, hogy segítsen neki rappelni.

Robin taktikából még a sminket is bevállalta

Nagy balhékkal indult és kezdődött minden: először Dóri és Dennis marakodtak, majd Fanni is kiborult, csak ő a popitakaró miatt. Eközben Robin nővé alakult Edináéknak köszönhetően, Zsu pedig meglepetésként újra kiborította a villalakókat.

Fanni show - Zsu miatt újra kirobbantak az ellentétek

A Média hét újabb állomásaként jöhetett a Fanni show, amelynek meglepetés vendége újra előhozta a régi sérelmeket.

Ki kicsoda?


szerző:
2015.02.01. 15:17
Ki kicsoda?

A Villalakók azt a feladatot kapták, hogy parodizálják ki egymást. Vajon ki kicsoda?

BeleValóVilág 7 15-01-25

BeleValóVilág 7: A Belevaló izgalmas beszélgetésekkel és az összefoglalókból kimaradt jelenetekkel várja a nézőket. A műsorból mindent megtudhatnak a nézők a villalakókról!

Fanni még utólag jól odaköpött egyet Zsunak

Laci győzelme után Edina üvöltve omlott el a boldogságban. Később Zsu baba képében újra megjelent a Villában, Fanninnak se kellett több: olyan messzire küldte a képletes Zsut, amennyire csak tudta.

Zsuzsa megkönnyebbült, nyugodtan lép tovább

Senkire sem haragszik a villalakók közül, még Lacira sem. Nyugodt szívvel fogadta a kiesését. Első útja természetesen kisfiához, Leventéhez vezet majd. És persze az örök kérdés: kinek drukkol ezek után? Mindenképpen Dórinak.

Zsu édesanyja büszke lányára

Zsu mamája szerint a rafinált lánynak talán inkább Edinát kellett volna kihívnia.

VV Attila vs VV Aurelio


szerző:
2015.01.18. 22:36
VV Attila vs VV Aurelio

Attila telefonon keresztül mondta el a véleményét Zsunak a játékáról és a Párbajról, ám előtte és közben nem hagyta ki, hogy ne szóljon be Aurelionak.

Zsu sosem bízott Edinában


szerző:
2015.01.18. 22:35
Zsu sosem bízott Edinában

A rafinált lány nem szívesen nézte vissza a szerelmi háromszögről szóló jelenteket, és szerinte Laci és Edina kapcsolata maximum a játék végéig tart.

A ValóVilágok eddigi legdurvább búcsúja

A Párbaj vesztese alig tudott megszólalni, könnyeivel küszködött, próbált Dóritól elköszönni, ám Fanni ezt nem nagyon hagyta.

Hajszálon múlott: Laci folytathatja a játékot

A ValóVilág7 eddigi legszorosabb Párbaján alig néhány szavazat döntött. A megmérettetés előtt Zsu letáncolta Laci arcát. Szó szerint! A két párbajozó mielőtt kiment volna a stúdióba, egy riszaviadalon mutatta meg, melyikük táncol jobban. Zsu annyira belelendült, hogy Laci durcás orcája bánta.

Ez történt Zsúval az elmúlt két hónapban

Zsú veresége után visszanézhette az elmúlt időszak emlékeit. Így búcsúzott a ValóVilág7 játékától.

Ki kit vár vissza a Párbajról?

A villalakók sorban elmondták, hogy Zsút vagy Lacit szeretnék viszontlátni újra a Villában. Döntéseikkel sokkolták Laciékat.

Kortesbeszéd: Dóri mindennél jobban szeretné, hogy Zsu nyerjen

Dóri szerint Zsu egy harcos szellem, aki egy igazi mintakép lehet minden nőnek és anyának.

Zsu az erejét akarja bizonyítani, Laci pedig a szeretetét

Zsuzsát sokan támadtak, amikor visszatért az első Párbajáról, de kitartó volt és nem hagyta magát. Abból azonban már elege van, hogy mindenki a gyermekével piszkálja. Laci egyetlen dolog miatt szeretne visszamenni a Villába, ez pedig Edina.

Laci előbb választotta volna Zsút és Dórit, mint Edinát

Laci bevonulása után sok mindenre fény derült: bevallotta, hogy ha a játék kezdetén Dóri igent mond neki, és hagyja magát, akkor most vele lenne. Lilu kérdésére, hogy külsőre Edina vagy Zsu jön be neki jobban, Laci Zsút válaszolta.

Hallgassátok meg Zsuék kampánydalát

Íme Zsuék kampánydala!

Edina kacérkodása kollektív büntit hozott

Már megint Edina, már megint nem engedelmeskedett, és megint miatta kaptak büntetést a villalakók. Fanni mindeközben megismerkedett Maci kunkori farkával és Dennis szájával.

Fanni agyát benőtte a haj


szerző:
2015.01.17. 22:56
Fanni agyát benőtte a haj

A két párbajozónak és támogatóiknak pánikszobákban, logikai, kiszabadulós játékban kellett versenyezni. Az édibédi úgy érezi, hogy a gondolkodós játékokat nem neki találták ki.

Kongass rám, te állat, büntess!

Edina nem tart a büntetésektől még akkor sem, ha a szerelme a villamester, aki hiába kéri, hogy takarítson, a lány nem mozdul. Laci bedühödik és kongat.

Családtagok és barátok kardoskodtak a párbajozókért

Zsuzsa barátja és Laci testvére voltak Éva vendégei. Pro és kontra érvek csaptak össze a két párbajozó védelmében.

Laci és Zsu nem mindig utálták egymást, sőt!

A párbajozók kapcsolata bár most mélyponton van, nem mindig volt ez így. Évődés, kacérkodás, jóéjt csók, sok mindenen átmentek együtt, mire eljutottak idáig.

Lacit hatalmába kerítette a féltékenység

Közeledik a Párbaj, egyre feszültebb a hangulat a Villában. Edina hiába próbál szerelme kedvében járni, Laciban egyre inkább feléled a zöldszemű szörny. De nem csak a gerlepár veszekszik, Fanni és Dóri is egymásnak ugrottak.

Fanni és Dóri végleg eltávolodott egymástól?

A Villa édibédije tervszerű pszichológiai hadviseléssel vádolta meg Zsut. Szerinte az ő keze vastagon benne van abban, hogy Dórival eltávolodtak. Szerinte Dóri eldobta őt, amin a címlaplány vérig sértődött.

Laci egyre nehezebben tartja kordában féltékenységét

Szegény Lacit még az ág is húzza. Nem elég, hogy vasárnap párbajoznia kell, még a zöldszemű szörny is feléledt benne. Edinát viszont egyre inkább kiborítják Laci kirohanásai.

Összecsaptak a szuperképességek, bejött a papírforma

Izgalmas nap volt a Villában. Beköltözött az új Maci, Dani kihasználta a szuperképességét, Laci és Edina összeveszett, Zsuzsa pedig hosszas mérlegelés után kinézte következő Párbaj-ellenfelét.

A villalakók könnyek között búcsúztak Macitól

Maci számára véget ért a játék, amit videóüzenetben közölt társaival. A hírt mindenki szomorúan vette tudomásul, Dennis sírt és bűntudatot érzett, Zsu elszégyellte magát, Dani pedig magyarázkodásra kényszerült.

Ha én Zsu lennék…


szerző:
2015.01.13. 22:16
Ha én Zsu lennék…

A villalakók elmondták Zsunak, hogy szerintük kit kellene Párbajra hívnia. A tanácsosztogatás végül óriási ordítozásba fulladt.

"Zsuzsa szívből játszik"


szerző:
2015.01.11. 22:16

Zsuzsa barátja, József szerint igazságtalanul bántják Zsut. A Lacis dologban nem egyedül ő a hibás, sőt ő egy beszélgetésre is emlékszik, ahol Edina szabad kezet adott neki.

Zsuzsa másodjára is felköthette a zöld kendőt

Zsuzsát 5 kiválasztó jellel újra Párbajra küldték. A Villa rafináltját nem érte meglepetés, számított a jelekre, a kérdés már csak az, hogy kit választ ellenfelének?

Zsu gátlástalanul átgázol mindenkin?

Edina szerint Zsu pont azokba rúgott bele, akik támogatták, most egy teljesen másik arcát mutatja, mint kezdetben. Zsu szerint viszont igazságtalanul bántják őt, de erre már inkább reagálni sem akar.

Az utálattól a házasságig


szerző:
2015.01.11. 20:45
Az utálattól a házasságig

Így alakult Maci és Zsu kapcsolata.

A villalakókból kijött az állat

Megelevenedtek a szavanna állatai, a lakók szerepükbe bújva, táncolva vettek búcsút a dzsungel héttől, majd mindenki elővette Zsut, aki kapta az ívet rendesen. Fanni és Dóri viszonya is mélypontra került.

Zsu kikészült, Dani összezavarodott

Dani és Zsu megpróbálták rendezni soraikat. Zsu megismertette vele a Lacis sztori egy újabb olvasatát, Dani pedig teljesen összezavarodott.

Megalakult a Női Szövetség Bt.

Zsu és Dóri egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ennek a Villa rafináltja kifejezetten örül, a többiek viszont nem nézik jó szemmel és féltik Dórit.

Így uralkodik Maci, a kamukirály

Az oroszlánkirálynő dolgát Edináék nem könnyítették meg, minden adandó alkalommal szembeszálltak vele. Ebből Zsunak elege lett, ezért a kancellárra hagyta az irányítást. Pánikra viszont semmi ok, a háttérből továbbra is ő keveri a kártyákat.

Fanni: Egész nap egymás seggében vagytok!

Fanni figyelmeztette Dórit, hogy ne higgyen Zsunak, mert ő egy ármánykodó kígyó. Dóri viszont kikérte magának, hogy neki tanácsokat osztogassanak.

Én még soha...


szerző:
2015.01.09. 23:35
Én még soha...

Én még soha... kezdetű játékot játszottak a villalakók. Volt, amit már eddig is tudtunk, viszont volt olyan is, amit nem...

Győzött a felkelés


szerző:
2015.01.09. 23:04
Győzött a felkelés

Az oroszlánkirály átadja férjurának, a varacskos disznónak a döntés és az uralkodás jogát. Hogy ez milyen következményekkel jár, kiderül szombat est 10-kor!

Dani robbantott; mindenkit kíméletlenül kiosztott

A villalakók kellőképp megünnepelték a királyi menyegzőt. A nagy eseményre koccintottak párat, aminek meglett a hatása: a hegylakó és a tűzrőlpattant a sírásba kergette Fannit és Zsuzsát, de Dennisnél is kihúzták a gyufát.

Dani a sírásig provokálta Zsuzsát

Az oroszlánkirálynő igyekezett türelmes és higgadt maradni a lázadó állatokkal szemben az elmúlt napokban, ám a kullancs addig hergelte, amíg eltört nála a mécses.

Mindenki sértve és sértődötten ébredt

Buli után kezdtek tisztulni a fejek, a gondolatok, az emlékek. A villalakók próbálták tisztázni konfliktusokat, ám a végeredmény csak az lett, hogy senki nem bánt meg semmit.

Üvöltözésbe torkollott a királyi lagzi

A varacskos disznó elnyerte az oroszlánkirály kegyét és kezét. A buli amilyen felszabadultan indult, annyira eldurvult a végére.

Helló, lányok - minket izgat, hogyha...

A királynő nem egyedül fürdik, segítő kezekre van szüksége. Így sikálja Fanni Zsuzsát tisztára.

A varacskos disznót választotta férjurának a királynő

Zsunak megadatik a soha vissza nem térő lehetőség, hogy királyt válasszon maga mellé. Miután minden állat arról győzködte, hogy miért nem lennének jó társak, nem volt nehéz a döntés.

Állati frigy: a varacskos disznó nőül veszi az oroszlánt

A dzsungel hím állatai egyenként járulnak a királynő elé, hogy meggyőzzék, ők tuti nem lennének jó és hűséges társak. Egy, csak egyetlen állat marad a vidéken és a versenyben; aki parfümöt, verssorokat nem sajnálva indul az oroszlánt meghódító útjára.

Edina jutalmat kap szabályszegésért

A tűzrőlőpattant lány megvárta, hogy a királynő elaludjon, és beosont az ő hiénája mellé. Zsu mit sem sejtve az egészet kávéval jutalmazta, hogy a strucc „hálózsákban aludt”.

Laci szerint Edina pszichopata

Hiába a szigor, a büntetés, csak nem bír magával a kis strucc. Zsu és Laci már nem tud milyen szankciót kitalálni, hogy jobb belátásra bírják.

Zsu királyi beszéde


szerző:
2015.01.06. 23:15
Zsu királyi beszéde

Alighogy megkoronázták, Zsu máris beszédet intézett népéhez. Reméli, hogy jól fognak szórakozni ezen a héten, de vajon mit szólnak ehhez a rovarok?

Dzsungeltörvények kerítették hatalmukba a Villát!

Dzsungellé változott a Villa, a lakók pedig különböző állatok bőrébe bújhattak. Hiába került Dennis a hierarchia élére, Zsu pedig az aljára, a farkastörvények mindent megfordítottak, Zsu fejére korona került, Dennisből pedig csótány lett.

Dóri egy kígyó, Dennis egy csótány!

Dzsungeltörvények kerítették hatalmukba a Villát. Hiába végzett Zsuzsa a Villa-hierarchia legalján, mégis ő lett az állatok királya, és hiába lett Dennis a legerősebb, a dzsungelben neki csak a csótány szerep jutott.

Barát vagy ellenség? Így rendeződtek át a Villa-viszonyok

A Párbaj után nem kellett sokat várni rá, hogy újjá alakuljanak a Villabéli viszonyok. Az eddigi ősellenségek közeledni kezdtek egymáshoz, a korábbi barátok még messzebbre kerültek.

Beindult a girl power, készülőben a csajok háborúja!

Fanni és Zsu megtették az év felfedezését. Bennük van valami közös. Dórival kiegészülve pedig kitalálták, hogy ne utálkozzanak, fogjanak össze, és tüntessék el a fiúkat.

Amikor egy buli rendesen ki van maxolva

A szilveszteri partin minden volt, ami csak lehetett: Laci megzuhant lelkileg és körbe filozofálta az egész Villát, Edinával szóban imádták egymást, ami után a Tűzrőlpattant bepattant Dennis-Fanni hancúrnézőbe, és persze még Dóri és Ádám és csókmaratont tartott a nappaliban.

Zsu sajnálja, Dani becsapva érzi magát

Zsu és Dani az ágyban beszélték meg, mit gondolnak a bizalomról és az őszinteségről.

Poénkodók vs. álmosak és brutál táncprodukciók a Villában

Kiderült, hogy Fanninak tényleg fontos a teste, a regenerálódásért háborúzni is hajlandó. Egy nem mindennapi táncverseny során pedig azt is megtudtuk, hogy Edinának bejön, ha a fiúk dresszéből kiugrik a nemiszervük.

Felejthetetlen táncprodukciók a Villában

A lakók megmutatták, mennyire táncoslábúak, voltak vicces és egészen sokkoló előadások is.

Ferenc mester újra kezelésbe vette a csapatot

A villalakók egy korai ébresztő után alaposan átmozgatták az izmaikat.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-31

ValóVilág 7 - Összefoglaló: Fanni és Dóri nem tudott pihenni a fiúk miatt, volt is feleselés, ami a srácokat nem hatotta meg, sőt újabb csínytevésre buzdította. Aztán a táncos Ki mit tud feledtetett minden haragot és bosszúságot.

„Gyűlöllek, te szemétláda!”

Fanninak, Edinának és Zsunak igencsak meggyűlt a bajuk az óriási makroportjukkal. Nem tudtak egyedül WC-re menni, sőt menni is alig. Érthető hát, hogy nagy volt az öröm, amikor végre lekerülhetett róluk a súlyos teher.

„Ez már nem játék volt, hanem ocsmány”

Zsu nagyon sajnálja, hogy Dani csalódott benne. Dani is így van ezzel, de Zsu játéka számára már kimerítette az ocsmányság fogalmát.

Zsu Dávid szívét is összetörte

Dávid nem érti, hogy miért csinálja vele ezt Zsu. Pedig már a Marlenka sütést is gyakorolta, hogy azzal várja, ha kijön a Villából.

Zsuzsa mindenkinél elvágta magát

Felbomlott a Cinkostárs Bt., Dani pedig végleg levette a kezét egykori szövetségeséről. Zsu viszont nem adja fel, akárhányszor eltapossák, ő mindig feláll majd.

Oda a bizalom, Zsu teljesen elvágta magát Daninál

Dani nagyot csalódott Zsuban, szerinte innen már nem is nagyon lesz visszaút. A Cinkostárs Bt. felbomlott, de a Villa rafináltja nem aggódik, ha 1000-szer eltapossák is, 1001-edjére is fel fog állni.

Edinánál végleg betelt a pohár

Edina, Zsu és Dani megbeszélést tartottak, aminek az lett a vége, hogy Edina dobozustul együtt beviharzott a nyugiszobába, felébresztette a bóbiskoló és merevedéssel küzdő Lacit és tiszta vizet öntött a pohárba.

Laci és Zsu között elcsattant az első csók

Robin és Dóri randizott, az első csók mégse nálunk, hanem pár méterrel odébb, a fürdőben csattant el. Laci és Zsu között.

A kavarás magasiskolája, avagy így formálódott a szerelmi háromszög

Zsu, Edina és Laci. Három ember, akik között már minden volt: taktika, játék, kavarás és valós érzelem.

Edina és Zsu szenvednek a makroport miatt

A lányoknak már minden porcikája fáj, mert cipelniük kell a makroportokat. Erre csak rátesz egy lapáttal a Ferencedzés.

Szilikonmellek csaptak össze a zuhany alatt

Kinek vannak kerekebb idomai? Kinek szebb a melle? Zsu és Dóri szilikon bájai csaptak össze a megmérettetésen.

Kinga  elveszett a szilikon bájak rejtelmeiben

A VV5 egykori szőkesége, aki most már barnán hódít, nem veti meg a plasztikai műtéteket magán sem, mások melleit pedig kifejezetten szereti kritizálni.

ValóVilág 7 - Összefoglaló 14-12-29

ValóVilág 7 - Összefoglaló: A villalakók igazi meglepetésre ébredtek: még az igazak álmát aludták, amikor a kora reggeli órákban belépett a villa kapuján Ferenc mester, és a maga rideg és katonás stílusában felverte őket.

Zsu tényleg nem tud parancsolni a vágyainak!

Zsu szereti feszegetni a határokat, Laci meg szorgosan próbálkozik. Erre a sokat emlegetett közeledésre nem kellett sokat várni!

Edina lemondott Laciról, Zsu zöld utat kapott

Zsu próbált korrekt lenni, így csak Edina enegedélyével akart rámenni Lacira. A tűzrőlpattant viszont nem szeretne koordinálni senkit, inkább lemondott a szerelméről. Lehet, hogy Zsu ezzel két szívet fog összetörni?

 Edina a Villában akar megküzdeni a démonaival

A tűzrőlpattant lány nem akar elhamarkodottan, indulatból dönteni. Úgy érzi, még nincs itt az ideje, hogy magára pakoltassa a jeleket, ezért visszakozni kezdett.

Ma új kifejezést tanultak a villalakók: itt a Ferencedzés!

Nehezen megy az ébredés és a reggeli készülődés a villában, ezért úgy döntöttünk, meggyorsítjuk a folyamatot. Ferenc mester személyében katonai szigorral megáldott edző ébresztette a játékosokat. A fegyencedzés ehhez képest smafu!

Istenek: ki kivel feküdne le?

A villalakók képzeletben ugrottak egyet az időben, és jól kitárgyalták, hogy ki melyik korba születne szívesen újjá, és persze a szex sem maradhatott ki a beszélgetésből.

Jelpakolás kérésre, na, ki megy ki a megmérettetésre?

Borban az igazság - tartja a mondás, Edina nem is rejti véka alá érzéseit. Beindul a nagy taktikázás, mindenki erősnek érzi magát, és úgy kérik magukra a villalakók a jeleket, mintha jutalék járna utánuk.

Laci kicsit megfogta Edina kicsi szívét

Edina állítja nem szerelmes, Laci pedig azt, hogy sikerült tisztázni a félreértéseket.

Zsu: Maci kétszínű és manipulátor

Örök és kibékíthetetlen ellentét tombol Maci és Zsu között. Hiába próbálnak tisztázni félreértéseket, általában nem jutnak dűlőre.

Edina párbajozni vinné Lacit

A tűzrőlpattant lány nem fél és nem tart senkitől. Nem akarja megvárni, hogy teljesen kikészítse őt Zsu és Laci.

Makroportot kaptak a renitens lányok

Edina, Fanni és Zsuzsa rendszeresen elhagyja a mikroportját, ezért büntetésből egy láda méretű makroportot kell magukkal hurcolni.

Mit ér a titok, ha nem lehet szétkürtölni?

Mindenki bevallott egy titkot valakiről, és szembesítették a villalakókat. Edina félretette a sérüléseit, és taktikai szempontokat követett a titok megírásánál.

Dóri elindította a csókturnét, Zsu pedig Laci kezét

Melltartós koccintással kezdetét vette a karácsonyi buli, amiben megint mindenki hozta a tőle elvárható szintet: csók-csaták, szájkarate, féltékenység, intrika, sértődés, majd a bódult ágybavonulás világmegváltó gondolatokkal.

Edina összeomlott


szerző:
2014.12.27. 22:28
Edina összeomlott

Hiába állítja a tűzrőlpattant, hogy nem szerelmes, mégis amikor megtudja, hogy mi történt Laci és Zsu között a takaró alatt, nem tud parancsolni az érzéseinek.

Dóri megint elindította a csókturnét

Melltartós koccintással kezdetét veszi a karácsonyi buli, amiben megint mindenki hozza a tőle elvárható szintet: csók-csaták, szájkarate, féltékenység, intrika, sértődés, majd a bódult ágybavonulás világmegváltó gondolatokkal.

Ki matat a paplan alatt?


szerző:
2014.12.27. 17:01
Ki matat a paplan alatt?

Míg mindenki a csöndes pihenőjét tartotta, Zsu és Laci egy takarón osztozkodott a nyugiszobában.

Laci krokodil könnyekkel ünnepelte a szülinapját

Elsőre keserédesen várta a Villabeli szülinapját, később azonban gyorsan felviddult Laci hangulata. A többiek meglepetés bulit rendeztek neki, tortával, ajándékkal és minden jóval. Nagy ölelések és csapatboldogság közepette ünnepelte a nagy napját, amire csak hab volt a tortán, hogy családja is üzent neki.

Betlehemi casting VV-módra!


szerző:
2014.12.24. 22:38
Betlehemi casting VV-módra!

A karácsony szellemét megidézve a Villalakók Dani irányításával egy előadást rittyentettek össze, vagyis inkább megkezdték az összerittyentést. A rendező castingot tartott és mindenkinek elő kellett adni egy-egy szerepet a betlehemi történetből.

Taktikai harcok indultak a Párbaj utóhatásaként

Dennis nagy tervet eszelt ki, amellyel egyszerre akarta elérni a célját, miszerint eléri, hogy ő kapja a legtöbb jelet, és Robint is tesztelni akarta: vajon megbízhat benne?

Reni a végrendeletében utolsó csapást mért a többiekre

A keménykezű lány végrendeletében hátrahgyta szuperképességeit, melyeket kiesése után Macira és Dennisre hagyományozott. Persze azonnal parázs vitát váltott ki levele további részeivel, amellyel többek között Lacinál is kiverte a biztosítékot.

Zsu:

Exkluzív tetoválási tippek egyenesen a Villalakóktól!

Edina féltékeny Zsura Laci miatt

Edinát zavarja, hogy Zsu egyre közelebb kerül Lacihoz, ezért elhatározza, hogy nem hagyja kettesben őket éjszakára. Zsu ezen kiakad és összebalhézik a lánnyal.

Zsu ismét megmutatta bájait


szerző:
2014.12.21. 14:14
Zsu ismét megmutatta bájait

Zsuzsáról ismét lekerült a fürdőruha, és ország-világ előtt törölgette meztelen testét, megmutatva bájait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való