ValóVilág

Edina kacérkodása kollektív büntit hozott

rtl.hurtl.hu

2015. január 17. 22:00

Már megint Edina, már megint nem engedelmeskedett, és megint miatta kaptak büntetést a villalakók. Fanni mindeközben megismerkedett Maci kunkori farkával és Dennis szájával.

Bent takarítás, kint az udvaron visítva röhögés: a kismalac kívánós kedvében volt; magáévá tette az egyik bútordarabot, és ennek szemtanúi lehettek a villalakók. Nyilván nem sűrűn láttak még ilyet, körbeállják, hogy le ne maradjanak az eseményről, Fanni is csak hitetlenkedik:

Megdugta a kockát? Kint van a rúzs!

Az édibédi csaj sajnálja, hogy szegény Macinak nincs kivel hálnia, Dennis viszont annál büszkébb a négylábúra, szerinte a malac egy igazi szexállat, aki odavág keményen, ha kell!



Fanni biosz órán nem volt ilyen aktív, úgy dobálja a kérdéseit a többiekhez:
 

Ilyen kunkori a farka? És a vaddisznónőnek kunkori a p*nája?




Nem is bír napirendre térni Maci adottságain: őt bornyitóra és fodros tésztára emlékezteti a leginkább. A kis közjáték után folytatódik a takarítás, Laci a kanapén elterülve osztja Edinát: ne húzd az időt, spuri a fürdőszobába suvickolni! Edina közli, hogy az még várhat, először elpöffent egy cigit. Nem! Most! Dörren vissza a villamester. A tűzrőlpattant úgy dönt, más oldalról közelíti meg a dolgokat, tekergeti magát Lacinak, aki épp a férfiasságát igazgatja, Edina le is csap rá: mutasd meg! Nem, nincs vele dolgod, indíts takarítani - érkezik a gyors reakció. A lány csak nem akar mozdulni, Laci felpattan: na jó, megyek kongatni!
 

Imádok veszélyben lenni, kongass rám, te állat, büntess!
 

Tömörül a banda a bünti szavazásához, Robin megjegyzi: remélem, a makroport kutyaf@sz@ volt ahhoz képest, amit majd most kapsz. Dani, Robin, Zsu, Fanni felteszi a kezét, hogy igenis kapjon büntetést, Dennist nem érdekli az egész, Dóri se nagyon akar ebben részt venni. Jön a levél: Edina, mivel nem akarsz takarítani, nem kell, viszont a többiek induljanak, és fényezzék ki az egész Villát! Köszönjük Edina! Felbolydul a lakosság, de csak úgy viccesen: ezután egy hétig takarítasz helyettem - üvölti Denis. Edina rájön, hogy ezt picit elbutázta, egyenként megy könyörögni mindenkihez, hogy ne haragudjanak rá. Zsu eléggé pipa a lányra:
 

Most mi szívjuk meg a levét!
 

Laci morcos. Már megint. Ismét piszkálja a csőrét, hogy Edina Robinnal bratyizik. A tűzrőlpattant odamegy Robinhoz, dobj el mindent: beszélnünk kell! Robin szemöldöke felszalad, el nem tudja képzelni, hogy mi lehet ennyire életbevágó. Edina belekezd: Robin, Lacit zavarja, ha veled vagyok. A fiú alig bírja visszafojtani a nevetését, nem győz visszakérdezni: miért? Hogy? 4 napja ezen pufog? Tőlem félt? Mit lát? Mit csinálok? Bolond? Úúúúristeeen!


Robin próbálja felnyitni a kicsi lány szemét, hogy talán nem kéne ezt ennyire komolyan venni, és hagyni Lacinak, hogy kisajátítsa magának. Robin nemigen tér napirendre, és kérdezi, hogy akkor a reggeli, közös kávézások is lefújva?
 

A kávé mehet, csak ne reggelizzünk együtt!
 

Edina tusol, Robin picit húzza a lányt, hogy milyen jó kis teste van. Kint a kanapén a bánatos kutyafejű Laci szomorkodik - újfent. Edina beszámol neki, hogy don’t fos, Robinnal tisztáztak mindent. Mindeközben a nyugiszobában Fanni és Dennis a takaró alatt szeretik egymást. Fanni nem győzi magukra rángatni az összes létező takarót, nehogy bármi látszódjék a nagyérdemű előtt. Fanni magyarázkodik a riportban: Én megfogadtam, hogy nem fogok többet szexelni a Villában, úgy gondoltam, hogy akkor legyen orál-party!
 

Úgy kinyalt, mint a lecsós tálat!
 

Indul az újabb nap, nyújtózkodás, a konyhában összefut Dóri és Fanni, ölelkeznek. Megbeszélik, hogy nem jó ez így, hogy hariban vannak. A szaunában már beöltözve lelkiznek tovább, hogy akkor ezt az egész dolgot itt és most lezárják, és túllépnek rajta. Dóri még kimondja, ami a bögyét nyomja: szerintem túlkombináltál néhány dolgot, te kerülsz engem. Fanni bevallja, hogy igen, kerüli, mert őt is kerüli Dóri, és nem akar Zsu mellett utánfutó lenni. Amúgy szeretik egymást, és tiszta lappal indítanak, hurrá! Dórinak azonban van még egy köre; a gerlepár hímtagjával is tisztáznia kell az elmúlt napok feszkóit. Dennis, nem pörögte annyira túl, mint Fanni, ő inkább hagyja, hadd bontakozzon ki Dóri Zsuval. A komisz szerint a címlaplány picit olyan szeszélyes, mint az időjárás.

Pánikszoba-szabadulós játékot játszanak, a Villában két játékvezető, akik levezénylik és instruálják a lakókat. A hálóban Zsu csapata, a nyugiban Laciék. A széfben lapul a síp, aki hamarabb megfújja, az nyer. Még mielőtt elkezdődne bármi is, megy egy kis paráztatás: lesznek pókok, élő állatok, nem kell ijedezni, aggódni, de jobb, ha felkészültök mindenre! A kígyóknak ne engedjétek, hogy a nyakatok köré tekeredjen! Torzulnak az arcok, nyávognak a csajok. Gong, kezdődhet a kulcsvadászat. Mindkét csapat a saját helyiségében óvatosan nézegeti, nyitogatja a különböző tárgyakat. A hálóban muffinban rejtett kulcsot találnak, miután kimorzsolják a sütiből a kulcsot, a maradékra rámegy Dóri: hmm, de finom.



A fiúk szexpózos kártyát találnak, Fanni tudja is, ki lehet ennek a tudora:

Segítsen valami perverz állat! Dennis!
 

A hálóban Dóriék sikeresen teljesítették a pályát, mehetnek tovább, vizes lufikat szemrevételeznek. Persze sem a hálóban, sem a nappaliban, sem a nyugiban állatnak nyoma sem volt, de helyesek voltak mindannyian, ahogy mindenhez úgy nyúltak hozzá, hogy nna, akkor majd ebből ugrik elő a „mérgező” pók. Edináék az udvaron kapják a következő feladatot, feltúrnak mindent, ami szerintük a játékhoz kell, Dani talál is valamit, ez mi?
 

Az a virágnak a hőmérője, te állat!
 

Fanninak sem erőssége a gondolkodós feladat, szerinte az agyának az a része, amit logikára kellene használnia, egyszerűen nem indul be. Ő azzal magyarázza mindezt, hogy benőtte az agyát a sok haj. Mindkét csapat szinte fej fej mellett halad, de végül Dani fújta meg a sípot, így Laci csapata nyert.

#ValóVilág#büntetés#laci#edina#harang#rtl 2#való világ#fanni#dennis#dóri#maci#malac#robin#zsu#pánikszoba

Címlapról ajánljuk